Mainos

Jyväskylässä hoidossa enää yksi bussiturmassa loukkaantunut

Konginkankaan liikenneturmassa loukkaantuneet ovat toipuneet hyvin. Keski-Suomen keskussairaalassa on hoidettavana vielä yksi onnettomuudessa loukkaantunut potilas.

Keski-Suomen keskussairaalassa Jyväskylässä on hoidettavana enää yksi Konginkankaan onnettomuudessa loukkaantunut potilas. Teho-osastolla hoidettavana olevan potilaan tila on vakaa. Toinen tehohoitoa vaatinut, Helsingistä kotoisin oleva potilas siirrettiin tiistaina Töölön sairaalan teho-osastolle. Vuodehoidossa Jyväskylässä ollut potilas pääsi kotihoitoon pääkaupunkiseudulle.

Töölön sairaalassa on hoidossa nyt neljä onnettomuuden uhria. Pidempään Töölön teholla ollut potilas voi ylilääkäri Eero Hirvensalon mukaan olosuhteisiin nähden hyvin, ja hänet siirrettäneen vuodeosastolle mahdollisesti jo keskiviikkona. Kaksi muuta vuodeosastolla olevaa potilasta tarvitsevat yhä hoitoa.

Jorvin sairaalaan Espooseen eilen siirretty potilas pääsi tarkistuksen jälkeen kotiin heti samana päivänä. Satakunnan keskussairaalan vuodeosastolle Poriin eilen siirretty potilas on hyvässä kunnossa, mutta tarvitsee edelleen sairaalahoitoa. Tampereelle yliopistolliseen sairaalaan siirretyistä neljästä potilaasta yksi saattaa päästä lähipäivinä kotiin, mutta kolme muuta tarvitsevat hoitoa vuodeosastolla pidempään.

Viimeinen Jyväskylässä hoidettavana oleva potilas on keskisuomalainen, joten siinä mielessä tilanne Keski-Suomen keskussairaalassa on vihdoin normaalistunut.

- Olemme päässeet tavalliseen arkeen. Leikkaukset ja poliklinikkakäynnit sujuvat nyt normaalisti, ylilääkäri Jorma Teittinen kertoo.

Peruspalveluministeri Liisa Hyssälä vierailee Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä tapaamassa suuronnettomuustilanteen hoitoon osallistunutta henkilökuntaa huomenna aamupäivällä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.