Jyväskylän ulosajossa toinenkin kuolonuhri - vauhtia jopa 180 kilometriä tunnissa

Jyväskylässä sunnuntain vastaisena yönä sattunut ulosajo on vaatinut toisenkin kuolonuhrin, kun 17-vuotias äänekoskelaispoika kuoli Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tänä aamuna yhdeksältä.

Auto ajoi poliisin mukaan huomattavaa ylinopeutta. Alueella on 60 kilometrin nopeusrajoitus, mutta auto ajoi ennen tieltä suistumista jopa 170 - 180 kilometrin tuntinopeudella.

Jo eilen aamulla 18-vuotias jyväskyläläismies kuoli ulosajossa saamiinsa vammoihin Keski-Suomen keskussairaalassa. Hän oli sanomalehti Keskisuomalaisen mukaan moninkertaisen rallin maailmanmestarin Tommi Mäkisen veljenpoika, joka oli työskennellyt Mäkisen verstaalla.

Auton 19-vuotias kuljettaja on päässyt pois sairaalahoidosta. Poliisi epäilee häntä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kahdesta kuolemantuottamuksesta. Rikoskomisario Markku Latvalan mukaan häntä ei ole vielä ehditty kuulustella.

- Mitään muuta syytä onnettomuudelle ei näyttäisi olevan kuin liian suuri tilannenopeus. Kyydissä on ollut nuoria miehiä, ja heidän autoaan voi sanoa jopa urheiluautoksi. Se on vuoden 2002 Honda Civic Type R, Latvala kertoo.

Ulosajossa loukkaantui vielä 1992 syntynyt mies, jota hoidetaan yhä Keski-Suomen keskussairaalassa. Poliisin saamien tietojen mukaan hänen tilansa on vakaa eikä hänellä ole hengenvaaraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat