JYPin Ilves-kammo sai jatkoa – Petri Kontiolalta häikäisevä voittomaali

Jääkiekkoliigan sarjakolmonen Tampereen Ilves tylytti JYPin vieraskaukalossa lauantaina. Ilves nappasi tyylipuhtaan 2–0-voiton Petri Kontiolan ja Les Lancasterin maaleilla. JYP on nyt hävinnyt kiekkoliigassa kymmenen kertaa putkeen Ilvekselle.

–  Meillä oli kotihallissa hienosti yleisöä paikalla ja yksi kärkijoukkueista vastassa. Peli jäi silti vajaaksi. Yksi nukahdus ja ylivoimapeli ratkaisivat tänään. Pienestä on kiinni joka ilta. Yhtään ei ole varaa nukahdella, JYP-pakki Teemu Suhonen tuskasteli.

JYP oli lähellä siirtyä avauserässä johtoon, kun Severi Lahtinen pääsi kokeilemaan rankkarista. Huimat kikat esitellyt hyökkäjä ei kuitenkaan saanut kiekkoa verkkoon. Upean veivin näet alta.

Isosti tälle kaudella satsannut JYP on sarjataulukossa 13. sijalla kolme pistettä pudotuspeliviivasta. Kolmannes runkosarjasta on vielä jäljellä, mutta keskisuomalaisjoukkueella ei ole varaa menettää pisteitä illasta toiseen.

– Peli oli laadukas, eikä mitään saanut ilmaiseksi. Harmillisesti annoimme kuitenkin pari ilmaista maalia kaverille. Oli meillä siellä rankkaria ja muuta, mutta emme osanneet henkisesti olla tarpeeksi vahvoja, JYPin luotsi Jukka Rautakorpi harmitteli.

– Kireä ja tiukka maalin peli. Yksi kulminaatiopisteistä oli, kun (Marek) Langhamer nappasi rankkarin ja me teimme heti seuraavasta vaihdosta. Puolustimme riittävän hyvin, ja Marek oli maalilla loistava.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja