Mainos

Juvan kolari sattui ohitustilanteessa

Juvalla sattui tänään kolmen henkilöauton kolari, jossa loukkaantui kymmenen ihmistä. Kolari sai alkunsa ohitustilanteesta, kun etelään päin matkalla ollut henkilöauto lähti ohittamaan rekkaa.

Rekan perävaunun kohdalla henkilöauton kuljettaja menetti jostain syystä auton hallinnan. Auto osui perävaunuun ja kimposi siitä vastaantulevien kaistalle, jossa se törmäsi etelästä tulevaan henkilöautoon. Etelästä tulleen auton perään törmäsi vielä kolmas henkilöauto.

Päivystävän palomestarin Jarno Laikolan mukaan keli onnettomuuspaikalla oli "normaali talvinen ajokeli".

– Aurinko ei paistanut, mutta oli valoisaa. Tienpinta oli tietysti liukkaampi kuin kesällä, mutta ei voi sanoa, että se olisi ollut jäinen.

Kolarissa oli osallisena 11 henkeä. Heistä kymmenen on viety Mikkelin keskussairaalaan. Yhdellä loukkaantuneista on luunmurtuma, muut selvisivät pelkillä ruhjeilla.

Loukkaantuneiden joukossa oli aikuisia ja lapsia.

Poliisi epäilee rekan ohittajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksista. Kaikki autot olivat uudehkoja, mikä poliisin mukaan saattoi rajoittaa henkilövahinkoja.

Turma sattui noin klo 13.30 Viitostiellä Juvan ABC:n kohdalla. Onnettomuuspaikka on saatu raivattua ja liikenne kulkee normaalisti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.