Juuri avioituneen prinssi Albertin naiset ja lehtolapset

Monacon ruhtinas on viimein päässyt naimisiin, mutta menneisyydessään hänellä on ollut paljon sutinaa. Ruhtinas Albertilla on myös kaksi aviotonta lasta.

Ruhtinas Albert II avioitui rakkaansa, uimari CharleneWittstockin kanssa lauantaina 2. heinäkuuta 2011. Ennen astumistaan avioelämään Albert on tunnettu melkoisena playboyna, jolla malleja ja muita naisia on riittänyt.

Prinssi Albert ja huippumallit

Hurmuriprinssillä ja nykyisellä ruhtinaalla on aina ollut silmää naiskauneudelle ja hän tuntuu pitävän erityisesti huippumalleista. Albert on deittaillut muun maussa NaomiCambellia sekä 11 vuotta nuorempaa Claudia Schifferiä ja Angie Everhartia.

Albert on yhdistetty myös näihin neitoihin: Victoria Zdrok (15 vuotta prinssiä nuorempi malli ja näyttelijä) ja Brooke Shields (seitsemän vuotta prinssiä nuorempi näyttelijä).

Ruhtinaan aviottomat lapset

Albertin tytär JazminGrace on syntynyt vuonna 1992. Hänen äitinsä on TamaraRotolo, amerikkalainen tarjoilija. Albertin isyys varmistui vuonna 2006.

Albertin avioton Alexandre-poika on syntynyt vuonna 2003. Alexandren äiti on NicoleCoste, lentoemäntä, jonka kanssa ruhtinaalla oli suhde 2000-luvun alussa. DNA-testi todisti Alexandren ruhtinaan jälkeläiseksi, mutta jo ennen varmistusta juorulehdistö pyöritteli tarinaa siinä määrin, että Albert ryhtyi vuonna 2005 oikeustoimiin useita lehtiä vastaan.

Lisää lehtolapsia?

Saksalainen alastonmalli ja aikuisviihdetähdeksikin kuvailtu BeaFiedler väitti Albertin olevan Daniel-poikansa isä, mutta verikoe todisti naisen valehtelevan.

Juuri ennen Albertin ja Wittstockin häitä media sai vihiä taas yhdestä lapsesta: italialainen nainen väittää 18-kuukautisen lapsensa olevan ruhtinaan jälkeläinen. Jos huhu olisi tosi, Albert on hurvitellut italialaisneidon kanssa jo seurustellessaan Wittstockin kanssa, kertoo sa-people.com.

Lehtien mukaan myös Nicole Coste saattaa odottaa toista lasta Albertille, ja hän saattaa joutua taas isyyskokeeseen.

Katso kuvagalleria:

MTV3/Helmi

Lähteet: Wikipedia, Sa-people.com, Famtic.com

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja