Jutta Gustafsberg on viimeinkin tyytyväinen peppuunsa

Yrittäjä Jutta Gustafsberg kertoo olevansa vihdoinkin tyytyväinen kisakuntoonsa.

Kovalla valmentautumisella Body Fitnessin MM-karsintaan osallistuva Jutta Gustafsberg kertoo, että viime aikoina hänellä on ollut hieman harjoittelupaussia sairastelemisen johdosta.

– Viikon treenitauko oli poskiontelotulehduksen takia. Nyt olo alkaa helpottamaan, joten eiköhän tässä huomenna pääse jo kunnolla treenaamaan. Varovasti täytyy tietenkin aloitella, ettei vaan tule takapakkia, hän kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kisoihin Jutta suhtautuu luottavaisin mielin, ja myös taustajoukot hänellä on kunnossa. Jutta kertoi aiemmin syyskuussa MTV3.fin Viihdeuutisille, että hän sai kovan vahvistuksen amerikkalaisvalmentajasta.

– Fiilis on hyvä kisan suhteen. Ari tulee kisoihin huoltamaan minua ja kyllä tässä ihan tosissaan MM-kisapaikkaa lähdetään tavoittelemaan. Olen saanut hieman lisää lihasta ja paikattua puutteitani, hän intoilee.

Fitnessurheilijalla on myös selkeä näkemys hänen kisavahvuuksistaan.

– Nyt pakaratkin näyttävät riittävän pyöreiltä, joskin työ niiden kasvattamiseksi on ollut melkoinen. Vahvimpana puolenani pidän kokonaisuutta. Olen naisellinen, sporttinen paketti, lavaesiintyminen ja korkokenkäkävely pitäisivät sujua rutiinilla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat