Jutta Gustafsberg lyttää lasten karppauksen

Jutta Gustafsberg ei innostu lasten karppauksesta.

Yrittäjä Jutta Gustafsberg on pitkän alan ammattilainen terveellisten elämäntapojen suhteen. Fitnessguru on saanut esimerkillisesti muokattua oman vartalonsa ideaalikuntoon oppejaan noudattamalla. Hän näkeekin, että kohutut lasten karppausdieetit eivät kuulu heidän käyttöönsä nuorella iällä.

– Kyllä se on turhaa. Lapsien on hyvä vältellä turhaa sokeria makeisista, mutta muuten siitä ei saisi missään nimessä tehdä numeroa. Kasvava lapsi ei liho kouluissa ja päiväkodeissa tarjottavista ruoka-annoksista, Jutta Gustafsberg luonnehtii ajatusta lasten poikkeuksellisesta ruokavaliosta MTV3.fin Viihdeuutisille.

Jutan mielestä tekijät lasten karppausdieettien aloittamiseen löytyvät vanhemmista. Jutan mukaan heidän olisikin hyvä miettiä, miten he mahdollisesti tartuttavat lapsiin kohutun muotidieetin. Karppauksessa kartetaan lasten tasapainoiseen ruokavalioon tarvittavia tärkeitä hiilihydraatteja.

– Vanhempien pitäisi muistaa, että kasvava lapsi on herkkä ulkonäköön kohdistuvalle kritiikille. Heidän pitäisi myös tajuta se, että omaa karppaus-intohimoa ei saa tartuttaa lapsiin. Jos lapsella on vakavia paino-ongelmia, pitäisi vanhempien katsoa peiliin. Karppauksen sijasta ruokavalio pitäisi puhdistaa ja sokeriset herkutteluhetket jättää viikonlopuiksi, hän muistuttaa.

Jutta elää tiukasti terveellisen ruokavalion ja riittävän liikunnan kombinaatiolla. Uuden vuoden myötä laihdutusinnostus on noussut ympäri maata, ja fitnessyrittäjällä onkin riittänyt kiirettä uusien painonpudottajien parissa. Hänen viimeinen kansalaisille tarkoitettu Go Fat Go -kampanjansa starttaa maanantaina internetin välityksellä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat