Justin Timberlake paljastaa: Seksi ilman tätä lisuketta on mahdotonta!

Justin Timberlake paljastaa, että seksi ilman tunteita on mahdotonta – jopa miehelle.

Laulaja ja tätä nykyä myös näyttelijän titteliä kantava Justin Timberlake painottaa, että on mahdotonta ryhtyä seksisuhteeseen ilman, että jommankumman tunteita loukataan, ennemmin tai myöhemmin.

Romanttisen komedian Friends With Benefits -tähti kertoo, ettei oikeassa elämässä ystävien välinen seksisuhde ilman tunteita, parisuhteen tulta ja tappuraa, ole koskaan hyvä idea.

– Jos aiot olla intiimisti jonkun kanssa, jossain vaiheessa joku alkaa tuntea jotain, Timberlake selitti Ellen DeGeneres showssa.

– Se on erittäin hyvä idea ennen kuin siitä tulee huono idea. Siitä tulee huono idea erittäin nopeasti.

Timberlake näyttelee Friends With Benefits -elokuvassa Dylania, joka kuvittelee yhdessä ystävänsä Jamien kanssa (Mila Kunis) että on helppoa lisätä seksi heidän ystävyyteensä, ilman parisuhteen tuomaa taakkaa – parin suhde kuitenkin syvenee seksin kautta romanttiseksi.

Timberlakella ja Mila Kuniksella huhutaan olevan kehitteillä romanttinen suhde kulissien takana, vaikka Kunis on kommentoinut, että haluaa odottaa ennen uuteen suhteeseen astumista. Timberlake erosi vasta tovi sitten pitkäaikaisesta tyttöystävästään Jessica Bielista.

Seksiä tunteilla ja ilman – Naisen ja miehen ero

MTV3/Helmi

Kuvat: GettyImages/AOP

Lähde: Digitalspy.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja