Justin Timberlake paljastaa: Näin huolehdin ulkonäöstäni

Hollywood-komistus Justin Timberlake paljastaa, mihin tuotteisiin hän ulkonäkönsä huolehtimisessa panostaa.

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlake, 31, paljasti Details.com-sivuston haastattelussa inhoavansa liiallisia hiustuotteita ja olevansa intohimoinen sähköhammasharjan käyttäjä. Tähti kertoo myös käyttävänsä säännöllisesti kasvojenpuhdistusainetta. Mies suosittelee lämpimästi parturissa käyntiä.

– Jokaisen miehen tulisi hemmotella itseään menemällä oikeaan parturiin. Kuumat pyyhkeet, koko se vanhanaikainen kokemus. Istut tuoliin ja saat käsihieronnan ja parranajon yhtaikaa? Siinä ei ole mitään väärää, Timberlake sanoo.

Aurinkorasva on ahkerasti golfaavalle Timberlakelle välttämättömyys.

– Suojakertoimen on oltava ainakin 30. En ole mieltynyt mihinkään erityiseen tuotemerkkiin, kunhan voiteessa ei ole läjäpäin kemikaaleja.

Liiallinen hiustuotteiden käyttö ei Timberlaken mielestä sovi miehille.

– En pidä siitä, että jotkut miehet käyttävät ihan liikaa hiusgeeliä. En tarkoita Jersey Shoren -sarjan DJ Pauly D:tä – koska se on lähes esittävää taidetta. Mutta kun käytät hiusgeeliä niin paljon, että hiuksistasi muodostuu veistos – ja haluat sen näyttävän siltä? Se vain on outoa, Timberlake pohtii.

Suosikkilookikseen mies paljastaa kaljun.

– Pään kaljuksi ajeleminen on pelottavaa ensimmäisellä kerralla, kun et tiedä mitä hiusten alta löytyy – siellä voi olla jokin outo patti – mutta kalju pää on vaan niin helppohoitoinen.

Mitä ulkonäköön liittyviä tarvikkeita Timberlake ottaisi mukaansa autiolle saarelle?

– Sähköhammasharjan ja mintun makuista hammaslankaa. Sinun on pidettävä ikenesi puhtaana, mies! Aiheesta puhuminenkin saa minut haluamaan putsata hampaani juuri nyt.

Tuoksuissa Timberlake luottaa sitruunan, mintun ja inkiväärin yhdistelmään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja