Justin Bieberin villi Etelä-Amerikan matka: Hankaluuksissa fanien ja paparazzien kanssa

Laulaja Justin Bieberin Etelä-Amerikan matka on sujunut varsin rauhattomissa merkeissä. Vastikään faniensa ahdistelemaksi joutunut tähti kritisoi nyt paparazzien huonoa käytöstä.

Teinitähti Justin Bieber on joutunut vaikeuksiin paparazzien kanssa. Tähti avautuu välikohtauksesta Twitterissä, Female First uutisoi.

– Paparazzit. Ohitamme teidät täysin rauhallisesti ja sitten joku teistä päättää tönäistä autoa, jossa olemme. Jotkut paparazzit ovat hyvin cooleja ja rauhallisia, enkä tunne oloani hulluksi juteltuani heidän kanssaan. Mutta kun käyttäydytte kuin kaistapäät, luuletteko että rakastan puhua kanssanne? tähti twiittasi.

Bieber keikkailee tällä hetkellä Etelä-Amerikassa, jossa on ollut muutenkin rauhatonta. Bieber on joutunut pyytämään faneiltaan, etteivät he yrittäisi murtautua hänen hotellihuoneeseensa. Tähti on tarkentanut turvallisuusvaatimuksiaan nähtyään videon, jossa iso lauma faneja yritti tunkeutua rakennukseen, jossa Bieber oleili. Kirkuvia teinejä tarkkailemaan on palkattu jopa poliiseja.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja