Justin Bieber kommentoi isyysväitteitä: Järjetöntä!

Viime viikolla Justin Bieberin lapsen äidiksi itsensä esitelleen kalifornialaisnaisen väitteet saavat poptähdeltä murskatuomion.

17-vuotias Justin Bieber kiistää tiukasti olleensa missään tekemisissä kalifornialaisen Mariah Yeaterin kanssa, joka kertoi viime viikolla synnyttäneensä muutama kuukausi sitten popsensaatiolle lapsen.

– En ole koskaan tavannutkaan koko naista, Bieber kertoo.

Yeater on kuvannut avoimesti väitetyn seksisession yksityiskohtaisia tapahtumia. Nainen on kertonut muun muassa kaksikon seksisession olleen Bieberin 'eka kerta'.

– Ei minulla ole muuta sanottavaa, kuin että mikään noista syytöksistä ei pidä paikkaansa, Bieber kommentoi.

Bieber on kummissaan yksinkertaisista faktoista, joiden varaan Yeater nojaa väitteissään.

– Tämä on järjetöntä. Minä poistun aina keikalta suoraan autoon, joten on hullua, että joku keksii tällaisia syytöksiä, Bieber huokaa

Bieber tietää, että valtaisan suosion myötä saattaa joutua käsittelemään myös negatiivisia asioita. Nuorimies ei aio asettua uhrin rooliin.

– Tiedän, että olen kohde, mutta en aio suostua uhriksi, Bieber vakuuttaa topakkana.

Parikymppisen kalifornialaisnaisen kerrottiin viime viikolla nostaneen syytteen Justin Bieberiä vastaan. Mariah Yeater väittää Bieberin olevan hänen kolme kuukautta sitten syntyneen lapsensa isä. Yeater on kertonut haluavansa Bieberin menevän isyystesteihin ja todistavan näin isyytensä.

MTV3/Helmi

Lähde: People

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja