Justin Bieber ja Selena Gomez treffeillä – jälleen yhdessä?

Viime aikoina erossa viihtynyt ex-julkkispari Justin Bieber ja Selena Gomez on bongattu jälleen yhdessä.

Perjantaina Teksasissa bongatun nuorenparin nähtiin viettävän aikaa yhdessä niin aamiaisen kuin iltapäiväisen kahvilahetkenkin merkeissä.

Teksasissa tänään lauantaina esiintyvä Gomez, 21, julkaisi itsestään Instagram-tilillään kuvan teksasilaisessa kahvilassa, mutta Bieberiä ei kuvassa näkynyt.

Paikallisen ravintolan työntekijä kuitenkin vahvistaa julkkispariskunnan nauttineen ravintolassa aamiaista lämpimissä tunnelmissa. Paikalliset näkivät pariskunnan myös halailemassa Teksasilaisen kukkakaupan edessä myöhemmin samana päivänä. Pari piti kuitenkin yhdessä vietetyn päivänsä ajan tarkasti huolta siitä, ettei päätynyt yhteiskuviin.

Useita kertoja eronnut ja yhteen palannut nuoripari on viettänyt viime kuukaudet erillään. Kumpikin nuorista tähdistä on myös kärsinyt tahoillaan vaikeuksista ja runsaasta negatiivisesta mediahuomiosta. Gomez on viettänyt aikaa vieroitusklinikalla, kun taas Bieber on yhdistetty viime kuukausina muun muassa niin prostituoitujen kuin huumeidenkin kanssa sekoiluun.

Lähde: Daily Mail

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat