Mainos

Jussi Ahteelle syyte viidestä huumausainerikoksesta

Helsingin käräjäoikeudessa luettiin syytteet ison amfetamiinijutun julkkishaarassa. Jussi Ahdetta syytetään viidestä huumausainerikoksesta.

Entinen missikisojen perintöprinsessa Susanna Tervaniemi sai yhden huumesyytteen. Syytteitä luettiin myös kahdeksalle muulle henkilölle.

Pintajulkkiksena tunnetun Jussi Ahteen syytteet liittyivät ekstaasiin, amfetamiiniin, kokaiiniin ja hasikseen. Syytteissä mainitut määrät ovat grammoja, lukuun ottamatta 250 ekstaasipillerin kauppaa.

Syytteiden perusteella Ahde näyttää olleen eräänlainen julkkishaaran välimies, jolle muut syytetyt soittivat halutessaan huumeita. Osan huumeista Ahde oli saanut jutun päätekijäksi epäillyltä. Tätä Lieksasta alunperin kotoisin olevaa miestä syytetään mm. 51 amfetamiiniikilon maahantuonnista. Ahteen osalta kyse ei siis kuitenkaan ole mistään isoista kaupoista.

Tervaniemen syytteiden mukaan nainen oli muutamaan otteeseen viime syksynä polttanut hasista ja ottanut puolikkaan ekstaasitabletin.

Kiistoja ja myöntöjä

Ahde kiisti ekstaasipillerikaupan, mutta myönsi yhteensä muutamien grammojen amfetamiini-, kokaiini- ja hasiskäytön. Ahde kiisti välittäneensä kenellekään kokaiinia.

Tervaniemi kiisti osan syytteistä, osan hän myönsi. - Minun mielestäni kyse ei ole huumausainerikoksista, vaan huumausaineiden käyttörikoksesta, ilman avustajaa oikeudessa esiintynyt nainen totesi.

- Kyse on ollut omasta käytöstä.

(MTV3)

Katso Jarkko Sipilän juttu
(Kymmenen uutiset 26.02.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.