Juontaja Marianne Harjula tulevasta: Lapset tervetulleita

Reipas juontaja Marianne Harjula nauttii tasapainoisesta elämästään.

Kokenut juontaja ja malli Marianne Harjula on ehtinyt kokea elämässään monenlaista. Useasti muuttanut nainen on perheensä kanssa asunut muun muassa Kuwaitissa vuonna 2011, mutta perheen palattua Suomeen on elämä asettunut jälleen aloilleen. Mariannen ja Juhan esikoistytär Nelli syntyi vuonna 2008.

– Kyllä sitä ajatteli, että pitää nyt asettua aloilleen, kun lapsi on jo tuon ikäinen. Jotta lapsella on mahdollisuus rakentaa oma ystäväpiiri, Harjula kertoo Rafaellon kesäterassin avajaisissa.

Viisivuotias tytär onkin nauttinut kovasti uusista ystävistään ja Marianne nauraa tyttärellä olleen nuoresta iästä huolimatta jo ihastustakin ilmassa.

Marianne ja Juha ovat remontoineet innokkaasti kotitaloa. Usein remontoidessa voi parisuhteessa mennä sukset ristiin, mutta toisin on tämän kaksikon kohdalla.

– Me olemme jo niin monta taloa yhdessä rempanneet, että ei tämä ole vaikuttanut. Tiedämme jo, miten nämä hoidetaan, Marianne nauraa.

Perheen asetuttua takaisin Suomeen on elämän eri osa-alueet mallillaan. Onko pariskunnalla ollut haaveissa hankkia lisää lapsia?

– Tulee jos näin on, lapset ovat tervetulleita ja ihana asia. Ei sinänsä ole suunnitteilla, mutta ilolla otetaan vastaan jos näin on, Harjula toteaa.

Tällä hetkellä juontaja aikoo kuitenkin keskittyä nauttimaan siitä, että elämän eri osa-alueet rullaavat mukavasti eteenpäin.

– Tässä vaiheessa asiat ovat juuri sopivasti loksahtaneet paikoilleen, joten nautin nyt hetkestä. Minulla on myös niin paljon uusia haasteita muun muassa television puolella tiedossa, että keskityn niihin, Harjula muotoilee.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat