Mainos

Juoksija hermostui selluliittikuvastaan – ymmärsi pian reaktionsa järjettömyyden

Nainen muistuttaa, että kukaan meistä ei juokse pelkän ulkonäön vuoksi. Juoksemme, jotta tuntisimme olomme hyväksi ja vahvaksi.

Pelkän kuvan perusteella voisi luulla, että tämä kuvapari on taas yksi muodonmuutosta todistava ennen ja jälkeen -kuva. Todellisuudessa kuvat on kuitenkin otettu samana päivänä saman juoksukisan aikana.

Puolimaratonin jälkeen maaliin saavuttuaan Dorothy Beal kertoo tunteneensa iloa ja riemua. Hyvää oloa kesti muutaman päivän, kunnes hän näki juoksun aikana otetut kuvat. Yksi kuva sai naisen elämän hetkeksi raiteiltaan. Hän kiinnitti huomiota kärsivän näköiseen naiseen, jonka jaloista paistaa selluliitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian hän kuitenkin ymmärsi, että hän muistelee kyseistä päivää ainoastaan hyvällä. Hänellä oli hauskaa, ja hän tunsi olonsa vahvaksi ja iloiseksi. Vasemmanpuoleinen kuva oli ainoastaan yksi pieni hetki, jonka ei pitäisi antaa imeä kaikkea iloa. 

Huono kuva ei vähennä saavutuksia 

Bealin mukaan liian moni meistä antaa yhdelle epäolennaiselle hetkelle aivan liian suuren merkityksen. 

– Juoksukuva on yksi ainoa hetki, ja minä annoin sen varastaa iloni. Useimmiten emme näytä upeilta juostessamme, mutta se ei muutenkaan ole asia, jonka vuoksi juoksemme. Me juoksemme, jotta tuntisimme sen, miltä näytän oikeassa kuvassa – onnelliselta. Älä anna yhden kuvan varastaa iloasi. Sinä olet paljon arvokkaampi kuin yksi sekunnin murto-osan kestävä hetki, nainen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisen kuva on hyvä muistutus siitä, miksi päivää ei kannata pilata yhden ainoan kuvan vuoksi. Se ei vähennä niitä saavutuksia, jotka olet saavuttanut. Loppujen lopuksi jokainen meistä on paljon parempi kuin yksikään huono kuvakulma. 

Video: Ulkonäkö voi pettää monella eri tapaa.

2:00

Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.