Mainos

Juniorin marraskuun kilpailut

Marraskuu on taas täynnä erilaisia Juniori-kilpailuja, joista voi voittaa muun muassa konserttilippuja tai soivan lelukitaran. Osallistu sinäkin!

Juniorin marraskuun kisa

Marraskuun kisassa kysytään, mikä Nupussa on parasta. Kerro oma mielipiteesi, ja voit voittaa tuotepaketin, johon kuuluu pehmo-Junnu ja Juniori-pinssi.

Ti-Ti Nallen kisa

Ti-Ti Nalle -kisassa voit voittaa perhelipun Ti-Ti Nallen konserttiin Tamperetalolle sunnuntaina 28.11. Sinun täytyy vain tietää mikä on Ti-Ti Nallen konserttikiertueen 2010 nimi. Konserttilippu arvotaan oikein vastanneiden kesken. Kilpailuun voi osallistua 1–14.11.2010.

LEGO piirustuskilpailu

Nyt kannattaa pistää kynät sauhuamaan, sillä tässä kilpailussa voi voittaa Atlantis tutkimusretken päämajan. Palkintoja arvotaan kerran viikossa yhteensä neljän viikon ajan. Arvontapäivät ovat 9.11., 16.11., 23.11. ja 30.11. Piirustuksen voi lähettää joko postitse tai sähköisesti.

Paper Jamz -kisa

Mitä soitinta sinä haluaisit oppia soittamaan? Osallistu kilpailuun ja voit voittaa omaksesi hauskan Paper Jamz -lelukitaran, jolla jokainen voi olla mestarisoittaja. Kilpailun aikana arvotaan neljä kitaraa. Arvontapäivät ovat 9.11., 16.11., 23.11. ja 30.11.

Dibitassut-kisa

Nyt kaikki Dibitassu-fanit kuulolle! Dibitassut-kisassa voit voittaa omaksesi hienon 3D-kirjan Dibitassut ja kadonnut prinsessa. Tässä kirjassa kuvat nousevat kolmiulotteisina eteesi. Osallistu kilpailuun 20.11. mennessä.

Tärppikisa

Postipäivän tärppikisaan osallistuminen on helppoa. Vastaa vain viikon kysymykseen, niin voit voittaa itsellesi Juniorin fanipaketin! Kisa on auki aina lauantaista perjantaihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.