Mainos

Juniorin lokakuun kilpailut – Voita kylpyläloma!

Lokakuussa Juniorilla on mahdollisuus voittaa taas monenlaisia palkintoja. Käynnissä on monta kilpailua, joihin osallistuminen on helppoa. Tutustu ja osallistu Juniorin kisoihin!

Ti-Ti Nalle -kisa

Lokakuussa Juniorilla kilpaillaan hienosta palkinnosta: Ti-Ti Nalle -kilpailussa voit voittaa perheellesi 2 vuorokauden Fun&Fun -kylpylälomapaketin Ikaalisten kylpylään.

Lahjakortin arvo on vähintään 450 euroa. Se sisältää kaksi aikuista ja 1-2 lasta. Lahjakortti sisältää majoituksen, aamiaisen, vesitropiikin, saunat sekä Wellness+Sport ohjelmia. Pakettiin kuuluu myös vierailu Ti-Ti Nallen taloon!

Lambiz-kisa

Lambiz-kilpailussa tuunataan Lambiz-hahmoja. Joka viikko arvotaan kolme kappaletta jätti-Lambiz-hahmoja.

Mummon piirustuskilpailu

Juniorin Mummo on pyöräyttänyt käyntiin piirustuskilpailun, johon tarvitaan sekä lapsia että aikuisia. Ideana on, että lapsi kertoo aiheen, ja aikuinen piirtää. Muista liittää piirustukseesi yhteystietosi mahdollista palkinnon postitusta varten. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 kappaletta pehmo-Junnuja.

Juniorin lokakuun kisa

Lokakuun kisassa voit voittaa itsellesi hauskan solmupipon, pehmo-Junnun ja pinssin.

Muumi ja Punainen pyrstötähti

17.10. asti voit osallistua myös Muumi-kisaan. Vastaa kysymykseen, ja olet mukana arvonnassa. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta Muumi ja vaarallinen juhannus -dvd-elokuvia, sekä kaksi kappaletta Muumi ja Punainen pyrstötähti -elokuvan tunnusmusiikkia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.