Jungner hehkuttaa Emilia-rakastaan: Mitä paremmin tutustuu, sitä syvemmin innostuu

Entisen kansanedustaja Mikael Jungnerin parisuhde Emilia Poikkeuksen kanssa kukoistaa.

Entinen kansanedustaja, nykyisin viestintätoimistossa työskentelevä Mikael Jungner, 50, on viettänyt rakkaudentäyteistä kesää avopuolisonsa Emilia Poikkeuksen, 24, kanssa.

Jungner kertoo MTV.fille kesän sujuneen säästä huolimatta varsin aurinkoisissa merkeissä. Pariskunta piipahti kesällä muun muassa SuomiAreenassa Porissa, ja yöpyi Emilian vanhempien luona.

– Siellä minusta pidettiin tosi hyvää huolta, Jungner kiittelee.

Mikaelin ja Emilian suhde on syventynyt nopeassa tahdissa. Jungner kehuukin rakastaan maasta taivaisiin haastattelun aikana.


– Onhan Emilia sellainen nainen, että mitä paremmin siihen tutustuu, niin sitä syvemmin siitä innostuu. Totta kai parisuhteessa sitä toista osapuolta kehutaan yli kaikkien äärien ja rajojen.

– Mutta tämä subjektiivisuus huomioon ottaenkin, niin voi sanoa, että Emilia säteilee sellaista hyvää fiilistä ympärilleen. Siitä tulee hyvälle tuulelle pelkästään kun istuu samassa autossa. Se on yllättävän tärkeää.

Mikael Jungnerin mukaan pariskunta ei ole käynyt keskustelua mahdollisesta kihlauksesta ja avioitumisesta, eikä varsinkaan puida sitä julkisesti.

– Minkä tahansa suhteen määrittely tavallaan vähän pilaa sitä. Varsinkin silloin, jos on julkisuutta mukana. Ei enää huvittaisi kulkea sitä polkua, jonka julkisuuden ihmiset kulkevat. Tällä kertaa tämän haluaisi pitää enemmän itsellään, hän pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat