Mainos

Junat törmäsivät Englannissa

Matkustajajunan ja tavarajunan törmäyksessä lähellä Lontoota kuoli tänään kuusi ihmistä ja noin 150 loukkaantui. Kolmentoista loukkaantuneen tila on vakava. Törmäystä seurasi räjähdys ja eräät vaunuista syttyivät tuleen.

Törmäys sattui Southallin asemalla Lontoon koillispuolella. Matkustajajuna oli tulossa Swanseasta Walesista, ja junassa oli runsaasti parlamentin jäseniä ja lehtimiehiä, jotka olivat seuranneet Walesin eilen pidettyä kansanäänestystä.

Kaatuneiden vaunujen alle jäi loukkuun kuusitoista ihmistä, joiden ulossaamiseen palomiehiltä meni kaksi ja puoli tuntia. Onnettomuuspaikalle tuotiin helikoptereilla lääkäreitä ja helikopterit kuljettivat myös loukkaantuneita sairaalaan.

Törmäyksen jälkeen sattuneen räjähdyksen syystä ei ollut tietoa. Silminnäkijät kertoivat useiden matkustajien harhailleen shokkitilassa turma-alueella. Eräät loukkuun jääneet matkustajat kertoivat joutuneensa odottamaan kymmenenkin minuuttia pimeissä, savun täyttämistä vaunuissa ennen kuin automaattisesti lukitut vaunujen ovet saatiin auki.

Ensimmäinen vaunu kaatui kyljelleen ja toinen ja kolmas tuhoutuivat täysin. Tutkijat eivät vielä tiedä, miksi matkustajajuna törmäsi tavarajunaan, jota oltiin siirtämässä ratapihalle.
(STT-Reuter-AFP)


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.