Mainos

Junaliikenne takkuaa Toijalan onnettomuuden takia

Tavarajunan onnettomuus Toijalassa vaikuttaa lähes kaikkiin Suomen kaukojuniin tänään. VR pyytää asiakkaita varautumaan poikkeustilanteesta johtuviin muutoksiin. Junat ovat tällä hetkellä aikatauluistaan myöhässä noin 45 minuutista tuntiin.

Junaliikenne on poikki kokonaan Tampereen ja Turun välillä. Myös Tampereen ja Riihimäen välinen liikenne takkuaa pahasti raivaustöiden takia.

Junat Tampereen ja Turun välillä korvataan linja-autoilla. Joitain junavuoroja Helsingin ja Tampereen välillä saatetaan joutua perumaan.

Osa aamun junista pääsee kulkemaan vauriopaikan ohi diesel-veturin avulla yhtä raidetta käyttäen. Onnettomuuspaikan raivaustyöt jatkuvat aamupäivän ajan.

Junaliikenne Tampereen ja Hämeenlinnan välillä katkesi illalla, kun tavarajunan vaunuja suistui kiskoilta Toijalan pohjoispuolella klo 21. Onnettomuus aiheutti vikoja radan ohjausjärjestelmään ja radan sähkölaitteisiin.

Suistuneissa vaunuissa ei ollut vaarallisia aineita.

-Kaatuneissa vaunuissa on moottoriöljyä tynnyritavarana. Onnettomuudessa oli myös viljavaunuja ja yhdessä vaunussa oli kalanrehua, kertoo raivauspäällikkö Harri Rintala.

Tapahtunut ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Onnettomuustutkintakeskus tutkii suistumisen syytä.

(MTV3)

Lue lisää:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.