Mainos

Junaliikenne palaamassa normaaliksi pääradalla

Junaliikenne kulkee taas lähes normaalisti pääradalla. Pääjunarata katkesi Jokelan kohdalla tänä aamuna kello 8.25, kun intercity-juna törmäsi kairauskoneeseen. Törmäyksessä ei sattunut henkilövahinkoja, mutta junan veturi vaurioitui.

Turmapaikan toinen raide saatiin kuntoon heti yhdeksän jälkeen ja toinen raide kymmenen jälkeen. VR arvelee liikenteen palaavan lähes normaaliaikatauluunsa jo ennen puoltapäivää. Pahimmin eli vajaan tunnin myöhästyivät Porista, Vaasasta ja Jyväskylästä Helsinkiin matkalla olleet junat. Myös Helsingistä Jyväskylään ja Ouluun menevät junat myöhästyivät.

Porista Helsinkiin matkalla ollut intercity-juna törmäsi kairauskoneeseen kello 8.25. Jokelan Vuorenteon tasoylikäytävän kohdalla on meneillään alikulkutyömaa, jolla kairauskonetta käytetään. Kone oli lähtenyt ylittämään rataa, kun se oli sammunut raiteelle. Sitten vielä turvapuomi oli pudonnut koneen päälle. Kairauskoneen kuljettaja oli lähtenyt juoksemaan varoittaakseen junaa, mutta ei ehtinyt ajoissa. VR:stä kerrotaan, ettei turmassa ollut suuronnettomuuden uhkaa, koska kairauskone ei ole kovin raskas.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.