Mainos

Juna liikaa myöhässä – nuorisopoliitikot taksilla Helsingistä Tampereelle

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Simon Elo odotteli turhaan Tampereen-junaa Helsingin Rautatieasemalla.

– Ollaan menossa samaan tilaisuuteen monen muunkin nuorisojärjestöjen puheenjohtajan kanssa, mahdollisesti otetaan taksi, jos tämä vielä kestää. Elo harmitteli.

Elon mukaan Helsingin Rautatieaseman nykyinen kapasiteetti on 20–30 vuotta ajastaan jäljessä. Erityisesti asema on koetuksella, jos sattuu aamupäivän kaltaisia asetinlaitevikoja.

– Nyt tämä ei yksinkertaisesti riitä, varsinkaan häiriöaikaan. Todennäköisesti Pasilan tilanteen parantuminen auttaisi jonkin verran, sekä Pisara-ratahanke, Elo kertoi.

Muuten Eloltakin heltisi kehuja VR:n toiminnalle vikatilanteen hoidossa.

– Sen huomasin, että ihmisiä ollaan opastamassa, mikä juna ja mikä raide. Hyvä, että sellaiseen on panostettu, mutta mielestäni aiemmin ei ole juuri sellaista ollut. On tietenkin hankalaa, jos kerrotaan vain, että raide ilmoitetaan myöhemmin. Se ei paljon kerro, jos sanottaisiin, että ilmoitetaan siihen ja siihen aikaan, niin se auttaisi jo jotain.

Tampereen-juna lähti Elon kannalta liian myöhään, sillä Tampereen nuorisojärjestötilaisuus alkaa yhdeltä iltapäivällä. Elo suuntasikin samaan taksiin kokoomusnuorten puheenjohtajan Susanna Kosken kanssa.

Kumpi taksin maksoi, jäi mysteeriksi. Taksimatkalla juteltavaa taisi riittää ainakin Ilta-Sanomien uutisesta, jossa Elo kritisoi opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituspäätöksiä. PS-nuoret jaki 100 000 euroa, mutta sai 29 000 euroa, kun esimerkiksi kokoomusnuoret 650 000 euroa.

–  Ihmettelen todella, millä tavalla järjestöjä kohdellaan. Kokoomusnuorilla on ollut varsin railakkaita kannanottoja kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. Me sanomme vaan, ettemme kannata monikultturismia, sitä ideologiaa, Elo sutkautti lehdessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.