Julkkisten tuoksut ihastuttavat!

Tähdet eivät tyydy vain näyttelemään tai laulamaan. Yhä useampi julkisuuden henkilö laajentaa myös tuoksubisnekseen. Keneltä sinä haluaisit tuoksua?

Rihannan intohimoinen tuoksu, Paris Hiltonin kiusoitteleva tuoksu seksikkään pinkissä pullossa vai kenties diivatuoksu Jennifer Lopezilta? Julkkikset lanseeraavat mielellään uusia tuoksuja, mutta minkä niistä sinä valitsist?

Tutustu näihin:

Rihannan tuoksu täynnä intohimoa

Laulaja Rihannan esikoistuoksusta voi aluksi havaita marjoja, luumua ja persikkaa. Sydäntuoksussa kukkivat muun muassa kiinanruusu ja orvokki. Pohjatuoksusta voi nuuhkia vaniljaa ja patsulia.

Reb'l Fleur by Rihanna EdP 49 e/50 ml

Paris Hilton kiusoittelee

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonin uusi tuoksu houkuttelee valkoisten kukkien yhdistelmällään. Tuoksun sydämessä ihastuttavat franfipanin terälehdet, jasmiini sekä tuberosa. Pohjatuoksusta voi bongata esimerkiksi lämpimän hiekan tuoksun.

Tease by Paris Hilton EdP 45 e/50 ml

Rakkautta ja glamouria diivan tapaan

American Idol -tuomarinakin tunnettu laulajaJennifer Lopez lanseerasi uuden tuoksunsa maaliskuussa. Love & Glamour avautuu kuplivan mehukkaasti italialaisella mandariinilla, guavalla sekä nektariinilla. Tuoksun sydämestä löytyy seksikäs kukkakimppu, josta voi bongata muun muassa lumpeen ja kookosorkidean.. Jälkituoksussa hehkuu muun muassa myski.

Jennifer Lopezin Love & Glamour EdT 37,40 e/30 ml

Huippumallin herkkä tuoksu

Brittimalli Kate Mossin kausituoksu on raikas, moderni kukkaistuoksu, joka avautuu ripauksella roseepippuria, johon persikkanektari ja kielo sekoittuvat. Sydämessä kukkivat frangipanikukka, egyptiläinen jasmiini ja pioni. Jälkituoksussa huumaavat patsuli, myski sekä vaniljasorbetti.

Kate Mossin Love Blossoms EdT 30,25 e/30 ml

Reesen tuoksutrilogian ensimmäinen tuulahdus

Näyttelijä Reese Witherspoonin Expressions-tuoksutrilogian ensimmäinen tuoksu ilmestyy toukokuussa. Love to the Fullest on yhdistelmä kirsikkaa ja iltahelokkia yhdessä hiekkakiven ja kashmirin kanssa.

Reese Witherspoon Expressions Love to the Fullest 30 e/50 ml

Tähtiparin klassinen tuoksu

David ja Victoria Beckhamin kesätuoksu naisille rakentuu kesäisten kukkien ympärille. Se avautuu lumpeella, freesialla ja orvokilla. Sydämessä tuoksuvat muun muassa jasmiinin terälehdet ja jälkituoksu koostuu vaniljakermasta, vetiveristä ja myskistä. Myynnissä rajoitetun ajan.

Beckhamin Signature Summer For Her EdT 30, 25 e/30 ml

Laululinnun seksikäs tuoksu

Laulaja Christina Aguileran viimeisin tuoksu, Royal Desire, ilmestyi viime syksynä. Se on itämainen sekoitus kukkaisia ja lämpimän aistikkaita sävyjä. Tuoksu aukeaa mustaherukalla, joka sekoittuu yuzu-hedelmän sävyihin. Sydäntuoksussa kukkivat lilja, kuusama ja ruusu ja pohjatuoksussa hehkuvat muun muassa myskin sävyt. Tuoksupullon mukana tulee irrotettava riipus kaula- tai ranneketjuun.

Christina Aguilera Royal Desire EdP n. 40 e/50 ml

Teksti: Hannakaisa Taskinen/MTV 3

Kuvat: Getty Images ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja