Julkkisten supersalaiset häät

Huippumalli Kate Moss meni huhujen mukaan elokuussa salaa naimisiin. Hän ei ole ensimmäinen julkkis, joka on päättänyt pitää salahäät. Myös nämä tähdet karkasivat vihille kaikessa hiljaisuudessa.

David Schwimmer ja Zoe Buckman.Frendit-tähti David Schwimmer meni naimisiin jo kesäkuussa, mutta tieto tuli julki vasta syksyllä. Schwimmerin uusi vaimo työskenteli aikaisemmin Lontoossa tarjoilijana, mutta muutti näyttelijäsulhonsa perässä Los Angelesiin.

Alicia Keyes ja Swizz Beatz. Laulaja Alicia Keyes ja aviomies Swizz Beatz avioituivat salaa elokuussa. Keyes oli tuolloin jo erittäin pitkällä raskaudessaan.

Megan Fox ja Brian Austin Green. Transformers-elokuvasta tuttu kaunotar Megan Fox särki monen miehen sydämen avioituessaan Brian Austin Greenin kanssa kesällä. Vihkiminen suoritettiin Havaijilla.

Alanis Morissette ja Souleve. Kanadalainen laululintu Alanis Morissette avioitui salaa räppäri Souleven kanssa toukokuussa. Intiimi hääseremonia suoritettiin parin kotona. Uutinen päätyi lehtien kansiin vasta kaksi viikkoa myöhemmin!

Gisele Bündchen ja Tom Brady. Gisele Bündchen ja Tom Brady järjestivät pienet hääjuhlat Santa Monicassa. Hääjuhla oli pidetty niin salaisena, että vieraat eivät edes tienneet osallistuvansa häihin! Moni luuli, että kyseessä olivat ristiäiset.

Jessica Alba ja Cash Warren. Näyttelijä Jessica Alba ja aviomies Cash Warren onnistuivat avioitumaan salaa Beverly Hillsissä vuonna 2008. Paikalla ei ollut yhtään vierasta ja huhujen mukaan Alban veli sai kuulla sisarensa avioliitosta Us Weekly -lehden kautta!

Renee Zellweger ja Kenny Chesney. Renee Zellweger ja Kenny Chesney yllättivät monet avioiduttuaan vuonna 2005 vain neljän kuukauden tuntemisen jälkeen. Hääjuhlaan osallistui ainoastaan 35 vierasta. Zellweger ja Chesney erosivat vuotta myöhemmin.

Beyoncé ja Jay-Z. Laulajatar Beyoncé ja Jay-Z eivät puhuneet salahäistään kuuteen kuukauteen. Pariskunta piti pienet ja intiimit häät.

Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds. Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds sanoi tahdon vuonna 2008. Hääjuhla pidettiin Kanadassa. Johanssonin mukaan pariskunta meni naimisiin paikassa, jossa oli karhuja, valaita ja kotkia.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat