Julkkisten piinaaja paljastui 12-vuotiaaksi pojaksi

Monet Hollywood-tähdet ovat joutuneet viime kuukausien aikana röyhkeiden pilasoittojen kohteeksi. Nyt syylliseksi on paljastunut yllättäen vasta 12-vuotias poika.

Miehen puolikkaat -komediasarjaa tähdittävä Ashton Kutcher joutui lokakuussa röyhkeän jäynän kohteeksi. Useat raskaasti varustautuneet poliisit kiiruhtivat näyttelijän omistamalle, Hollywood Hillsillä sijaitsevalle luksustalolle tuntemattoman naisen soitettua hätänumeroon väittäen, että talossa oli käynnissä uhreja vaatinut ampumavälikohtaus.

Lainvartijoiden rynnistettyä paikalle ilmoitus osoittautui kuitenkin röyhkeäksi huijaukseksi.

Nyt poliisit uskovat saaneensa pilapuhelun soittajan kiinni. TMZ.comin mukaan puheluiden soittajaksi epäilty henkilö on vasta 12-vuotias poika.

Sama poika on Kutcherin lisäksi saattanut soitella pilapuheluita muun muassa Miley Cyrusille, Justin Bieberille ja Simon Cowellille. Swattingiksi kutsutun häiriköinnin tarkoituksena on ollut houkutella mahdollimman paljon poliisijoukkoja paikalle turhan päiten.

Millainen pilasoittajaksi epäillyn pojan kerrotaan olevan? Lue lisää:Julkkisten piinaaja paljastui 12-vuotiaaksi pojaksi

MIEHEN PUOLIKKAAT Subilla tiistaista perjantaihin kello 19.30.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat