Julkkisten piina jatkuu – myös Bruce Willis vaikeuksissa

Edes Hollywoodin kuumimmat tähdet eivät saa talojaan kaupaksi toivomaansa vauhtia. Nyt myös Bruce Willis on joutunut laskemaan luksustalonsa myyntihintaa.

Monien muiden julkkisten tapaan on toimintaelokuvien tähti Bruce Williskin joutunut pudottamaan myymänsä talon hintapyyntöä. Toukokuussa myyntimarkkinoille laitettu hulppea talo oli myynnissä vajaalla 17 miljoonalla eurolla silloisen kurssin mukaan. Willis on kuitenkin joutunut laskemaan hintalappua hieman realistisemmalle tasolle, joskin edelleen tyyriille tasolle.

LUE MYÖS:

Willis itse maksoi talosta seitsemän miljoonaa euroa ostaessaan hulppean kotinsa vuonna 2004. Nyt tähden uusi hintapyyntö luksuskartanosta on 15 miljoonaa euroa.

Täydellisesti remontoitu, vuonna 1928 alunperin valmistunut talo on liki tuhannen neliömetrin kokoinen. 11 makuuhuonetta ja 11 kylpyhuonetta takaavat tilat vaikka koko suvulle. Lisäksi talosta löytyy muun muassa elokuvahuone. Pihalla on tenniskenttä ja uima-allas.

LUE MYÖS:

Willis epäilemättä toivoo saavansa hulppean talon nopeasti myydyksi, jotta hän voisi nauttia perhe-elämästään New Yorkissa vaimonsa Emma Hemingin ja Mabel-tyttärensä kanssa.

Aiemmin talojensa myyntihintoja ovat joutuneet pudottamaan muun muassa Leonardo DiCaprio, Kanye West sekä Jessica Simpson. Lisäksi esimerkiksi näyttelijä Ryan Reynolds on jo valmis myymään talonsa tappiolla päästäkseen siitä eroon.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja