Mainos

Julkkisten kuumien kroppien salaisuudet: Lue vinkit!

Hollywood-tähtien vartalot ovat kateuden kohteena ympäri maailmaa. Lue julkkisten omat vinkit siihen, miten kaunis kroppa on mahdollista saavuttaa.

Näyttelijä Halle Berry trenaa julkkisasiakkaistaan tunnetun Harley Pasternakin kanssa. Hallen treeniin kuuluu muun muassa ylämäkikävelyä joko ulkona tai kuntosalilla. Treeni on erityisen tehokasta, sillä se pitää pulssin ylhäällä ja kiinteyttää samalla takapuolta, reisiä ja pohkeita. Halle treenaa myös painokuulilla, eikä kuntosalin painolaitteilla.

Kuva: Getty Images/Brian Ach/Stringer

Muodokkaasta takapuolestaan tunnetun Jennifer Lopezin treenaaja Gunnar Peterson laittaa tähdet huhkimaan kuntosalilla. Jennifer tekee stepperillä nimenomaan syviä, hitaita askelluksia, eikä nopeaa askellusta: näin tekemällä polttaa enemmän kaloreita ja treenaa useampia lihaksia.

Muutoin Jenniferin treeni onkin melko tiivis: Petersonin mukaan salilla saa pitää maksimissaan kolmen minuutin taukoja sillä lämpimät lihakset ovat alttiimpia kehitykselle.

Näyttelijä Reese Witherspoon on saanut motivoitua itseään treenaamalla ulkona.

- Masennun kuntosalilla ahtaassa tilassa, Reese kertoo.

Näyttelijä Chloë Sevigny treenaa julkkistreenari Gregg Mielen ohjaamana. Sevigny kuntoilee aamuisin tyhjällä vatsalla: tällöin kroppa polttaa parhaiten nimenomaan rasvaa. Aineenvaihdunnan voi saada liikkeelle pikkukupillisella kahvia tai espressoa ennen treeniä.

Star Trek -elokuvasta tuttu Zachary Quinto rakastaa juoksemista, mutta toista tapaansa pitää kuntoa yllä mies ei kuitenkaan paljasta.

- Minulla on myös "lempiurheilulaji", mutta minun on varmaan parempi pitää tieto siitä vain itselläni, mies hymistelee.

Laulaja Justin Timberlake on kiireinen mies ja rentoutuu golfin parissa.

- Olen golfannut 12-13-vuotiaasta asti, opin seuraamalla isäni esimerkkiä: ei laji ole sen vaikeampaa! Golfatessa tulee käveltyä kilometrejä ja oltua ulkona, mies kehoittaa.

MTV3 AVAlla omassa sarjaansa emännöivä Tori Spelling kertoo treenanneensa kroppansa kuntoon kahden lapsen jälkeen tekemällä perus kyykky-liikettä takapihallaan lastensa seurassa.

Ensimmäinen huippumalli, upea Christie Brinkley on saanut kuntoiluvinkkinsä Oscar Gonzalezilta. Tärkeintä treenissä on vatsalihakset monipuolisesti, sillä ryhdikäs keskivartalo auttaa ryhdissä ja itseluottamuksen kohottamisessa.

MTV3/Helmi

Lähde: US Magazine, Cosmopolitan ja Marie Claire

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.