Mainos

Julkkisoravan suklaamuna-apajat sulkeutuivat

Terveysviranomaiset määräsivät kansainvälistäkin julkisuutta saaneelle kurrelle porttikiellon sen kantapaikkaan,Tapionkadun Siwaan Jyväskylässä.

Jyväskylän suklaamunia varasteleva orava joutuu jatkossa säännöstelemään suklaanhimoaan, sen keräilymenetelmät kun ovat hieman ristiriidassa elintarvikelain kanssa. Terveysviranomaiset ovat määränneet kansainvälistäkin julkisuutta saaneelle pörröhännälle porttikiellon sen kantapaikkaan, Tapionkadun Siwaan.

Myymäläpäällikkö Irene Lindroos kertoo, että myymälän ovi on alettu pitää suljettuna, eikä orava ole enää pyrkinytkään sisään.

Lindroosin mukaan eräs asiakas lähetti myymälään 30 euroa, jolla oravalle piti ostaa suklaamunia varastoon. Ainakin ensimmäinen Lindroosin tarjolle jättämistä munista kelpasi.

- En sitten tiedä, veikö sen joku asiakas vai kuka.

Suklaaorava ehti kuulua Tapionkadun Siwan asiakaskuntaan parin viikon ajan. Lindroos arvioi, että etenkin lapsiperheitä on käynyt asiakkaina poikkeuksellisen paljon. Lähes kaikki asiakkaat ovat kyselleet oravasta, jonka jopa uutistoimisto Reuters huomioi.

Myymälän väelle karvaisesta julkkiksesta ei missään vaiheessa aiheutunut haittaa.

- Kun sitä käski lähtemään, se kyllä lähti heti muna kainalossa, Lindroos kertoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.