Julkkislasten oudoimmat nimet: Buddy Bear, Kal-El, Mowgli...

Tavalliset tallaajat eivät ole ainoita, jotka irrottelevat lapsia nimetessään. Myös julkkikset ovat valinneet mitä erikoisempia nimiä jälkeläisilleen. Käyttäisitkö sinä jotain näistä nimistä?

Julkkispariskuntia on inspiroinut lapsen nimiä valitessa niin maat, hellittelynimet, kasvimaailma, supersankarit kuin eläimetkin. Musiikkimaailman tähdet Mariah Carey, Alicia Keys ja Gwen Stefani ovat yksiä niistä tunnetuista äideistä, jotka ovat kastaneet lapsensa erikoisella nimellä.

Carey ja siippansa Nick Cannon saivat kaksoset vappuaattona 2011. Tyttö ja poika saivat nimekseen Monroe ja Moroccan Scott. Kun tyttö sai nimensä Careyn suuren innoituksen lähteeltä, Marilyn Monroelta, sai Moroccan Scott nimensä isältään ja Careyn asunnon afrikkalaishenkisesti sisustetun Moroccan Roomin mukaan. Samaisessa huoneessa Cannon kosi vaimoaan 2008.

Kolmekymppinen soul-tähti Alicia Keys ja muusikkomiehensä Swizz Beatz nimesivät vuoden 2010 lokakuussa syntyneen esikoispoikansa Egyptiksi (Egypt Daoud Ibarr Dean).

Näyttelijätär Alicia Silverstone and Christopher Jarecki antoivat lapselleen hellittelevän nimen Bear Blu. Samalla linjalla jatkoivat julkkiskokki Jamie Oliver ja vaimonsa Juliette Norton, joiden neljä lasta ovat Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom ja Buddy Bear Maurice.

Nicolas Cage nimesi poikansa supersankari Teräsmiehen kryptonilaisen syntymänimen mukaan. Pojasta tuli Kal-El.

Muusikkopariskunta Gwen Stefanin ja Gavin Rossdalen tuorein perillinen on nimeltään Zuma Nesta Rock Rossdale. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi taas Kingston James McGregor.

Ashlee Simpson nimesi poikansa vekkulilla nimellä Bronx Mowgli. Lapsen isä Pete Wentz on todennut nimen olevan cool, ja kertonut, että vanhemmat ovat molemmat innostuneita Viidakkokirjasta.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Us Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja