Julkkiskokin ravintolan ruokamyrkytysepidemia varmistui - yli 50 asiakasta sairastui

Yli 50 asiakasta sai ruokamyrkytyksen huhtikuun puolivälissä syötyään ravintola Gaijinissa Helsingissä.

Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen elintarviketurvallisuuspäällikkö Riikka Åberg kertoo, että vielä ei ole varmuutta ruokamyrkytysepidemian aiheuttaneesta aineesta.

Åbergin mukaan ruokamyrkytykseen tapahtuneet ruokailut ovat tapahtuneet pääsiäisviikolla huhtikuun puolivälissä viitenä eri iltana.

Yli 50 hengen ruokamyrkytysepidemiat ovat Åbergin mukaan harvinaisempia.

Ravintola Gaijin on Tomi Björckin ja Matti Wikbergin vuonna 2011 avaama ravintola, joka sijaitsee Helsingissä Bulevardilla.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat