Julkkiskaunotarten salaiset terveysvinkit: Näin Megan Fox ja Eva Longoria huolehtivat itsestään!

Oletko tehnyt terveyslupauksen uutenavuotena? Maailmankaunotarten parhaat terveysvinkit houkuttelevat: auringon lämpöä, rentoutumista ja helppoja niksejä itsestään huolehtimiseen.

Alicia Keys

Muusikko Alicia Keys pitää huolta terveydestään rentoutumalla säännöllisesti, sillä kiireinen nainen kärsii helposti stressistä.

– Rakastan päiviä, joina pääsen ystävieni kanssa spa-hoitolaan rentoutumaan. Kaikki, mikä virkistää kehoa ja mieltä, ovat suosiossani, hän toteaa People-lehden haastattelussa.

Rihanna

Rihanna rakastaa lomailua ja tietää sen karkottavan myös piristävän mieltä: Siksipä hän on vienyt vastikään eronneen ystävänsä Katy Perryn nauttimaan Meksikon auringosta.

Paljon valoa, lämpöä ja rentoutumista – siinä ovat Rihannan suosikkiterveysvinkit!

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston luottaa veden voimaan, sillä se puhdistaa kehoa. Lisäksi hän on toisen Frendit-tähden, Courteney Coxin tavoin rakastunut joogaa ja taistelulajeja yhdistelevään budokon-lajiin.

Megan Fox

Megan Fox puhdistaa kehoaan omenaviinietikalla, sillä hän ei kertomansa mukaan nauti kuntoilusta tai pidä erityisemmin huolta ruokavaliostaan.

Tämän vuoksi hän poistaa myrkkyjä kehostaan juomalla kaksi teelusikallista omenaviinietikkaa veden seassa ennen jokaista ateriaa. Tämän kerrotaan helpottavan painonhallintaa ja nopeuttavan aineenvaihduntaa.

Eva Longoria

Hoikasta uumastaan tunnettu Eva Longoria pitää terveydestään huolta syömällä muutaman tunnin välein pieniä aterioita.

– Vältä napostelua, sillä se kerryttää helposti kiloja. Syö heti aamulla jotain pientä, jotta saat aineenvaihduntasi käyntiin, hän kertoo Ninemsn.com-sivustolla.

Lähteet: Ninemsn.com, People, Travel.aol.uk

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja