Julkkikset lähtevät sukunsa juurille

Brittijulkkisten jälkeen AVAlla sukujuuriaan lähtevät etsimään USA:n tähtinäyttelijät. Sukujuuria etsimässä (Who Do You Think You Are? USA) on dokumentaarinen sukututkimukseen pureutuva sarja, joka perustuu brittiläiseen BBC:n tuottamaan samannimiseen sarjaan.

Sarjan amerikkalainen versio pyörähtää AVAlla käyntiin maanantaina 31.10.2011 klo 20.00. Syksyn aikana tutustutaan seitsemän julkisuudesta tutun henkilön sukujuuriin.

Joka viikko yksi tunnettu julkkis tekee unohtumattoman matkan omille sukujuurilleen ja yrittää ottaa selvää sukupuunsa moninaisista haaroista. Sarjan on yhdessä BBC:n kanssa tuottanut Frendit-tähti Lisa Kudrow, ja se on tehty yhteistyössä NBC Entertainmentin ja nettisivusto Ancestry.com:n kanssa.

Britanniassa jo seitsemän tuotantokautta saanut sarja on ollut katsojamenestys myös USA:ssa, ja tällä hetkellä Yhdysvalloissa on tekeillä sarjan toinen tuotantokausi.

Ensimmäisessä jaksossa Sarah Jessica Parker

Ensimmäisessä jaksossa seuraamme, kun Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker hyppää seikkailuun etsiessään omia juuriaan ja rakentaa sukupuutaan oksa oksalta kauemmas.

Sarah Jessican tarina vie hänet mm. Pohjois-Carolineen ja Massachusettsin Salemiin, jossa suosikkinäyttelijätär saa kuulla järisyttäviä uutisia sukulaisestaan, joka oli ollut aikoinaan noitavainottu ja välttänyt täpärästi noituuden harjoittamisesta aiheutuneen teloitustuomion.

Sukujuuria etsimässä AVAlla maanantaisin 31.10. lähtien kello 20.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja