Mainos

Julkisuuteen sireenit ulvoen

Italialainen senaattori Gustavo Selva on tällä hetkellä paheksuttu mies. Selva kertoi tilanneensa itselleen ambulanssin, jotta ei myöhästyisi tv-haastattelusta.

Yhdysvaltain presidentti George W. Bushin lauantain vierailu Roomassa aiheutti liikennejärjestelyjä, joiden takia senaattori Selvan ehtiminen tv-haastatteluun alkoi näyttää epävarmalta. Kekseliäs senaattori kilautti hälytysumeroon ja pyysi ambulanssin paikalle. Ambulanssiin päästyään hän ilmoitti tarvitsevansa pikaisesti sydänspesialistinsa hoitoa, mutta antoi samalla kuljettajalle tv-studion osoitteen.

-Käytin perinteistä lehtimiehen kikkaa, Selva kehui tv-haastattelussa.

Rooman kaupungin pelastustoimi ei koe 'vanhaa lehtimiehen kikkaa' millään muotoa hauskaksi. Pelastustoimen edustajat ovat sitä mieltä, että ambulansseilla henkilökuntineen on jatkuvasti riittävän kiire ilman senaattorien vitsejäkin. Myös Italian terveysministeri Livia Turco pitää senaattorin temppuilua häpeällisenä ja vastuuttomana. Terveysministeri lupasi käynnistää tutkimuksen siitä, oliko senaattori Selvan toiminta edes laillista.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.