Julia Roberts ei ujostele esitellä pitkiä sääriään – katso upeat kuvat!

Julia Robertsin ura on kestänyt jo kolme vuosikymmentä, mutta näyttelijä itse ei näytä vanhenneen päivääkään vuodesta 1989, jolloin tuli tunnetuksi hittileffasta Teräskukat.

Kolmen lapsen äiti, näyttelijä Julia Roberts – joka painottaa, ettei ole koskaan käynyt kauneusleikkauksissa – näytti hiljattain luonnonkauniita piirteitään ja uskomattoman pitkiä, upeita sääriään poseeratessaan W-lehden uusimmassa numerossa.

43-vuotias kaunotar oli kuvissa ja yhteishaastattelussa yhdessä näyttelijä-ohjaaja Tom Hanksin kanssa, jonka ohjaamassa elokuvassa Larry Crownessa heillä on pääroolit. Viimeeksi pari tähditti yhdessä Oscarinkin voittanutta elokuvaa Charlie Wilsonin sota. Avomielisessä haastattelussa Roberts myöntää etsivänsä rooleja, jotka haastavat häntä näyttelijänä ja joihin hän voi samastua.

– Mielestäni sitä kutsutaan aikuistumiseksi. Nuorempana keveys ja hauskuus tempaisivat helpommin mukaansa. En ole kuitenkaan hylännyt sitä genreä. Rakastan epäonnistumista; rakastan Lucille Ballia. Monet noista tarinoista kuitenkin pyörivät sellaisten ongelmien ympärillä, joita en enää tässä iässä pysty uskottavasti näyttelemään, Roberts kertoo.

Vastanäyttelijä Hanks komppaa Robertsin mielipidettä.

– Kerroin agenteilleni, etten aio näytellä lällärirooleja enää. Olin kyllästynyt näyttelemään "yhyy, olin rakastunut, mutta yhyy" -tyylisiä elokuvia. Tiettyyn ikään tultua se vaan ei ole enää mahdollista, Hanks kuvailee.

Hanks haluaa ihmisten saavan elokuvista pelkkää katselukokemusta enemmän irti.

– Elokuvassa (Larry Crowne) on kyse kamppailusta kyynisyyttä vastaan. Ihmiset ovat luonnostaan optimisteja, mutta sinun on valittava kääntyväsi pois kyynisyydestä. Elokuvassani on tämä ainutlaatuinen kaveri, joka menettää työnsä, mutta ymmärtää elokuvan lopussa, että se oli parasta mitä hänelle oli ikinä tapahtunut. Hän ajatteli kuolevansa, mutta kaikki kääntyikin vallan mainiosti, Hanks kertoo.

Larry Crowne -elokuvan Suomen ensi ilta on syyskuussa 2011.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja