Julia Roberts ei ilmestynyt edesmenneen siskonsa muistojuhlaan

Hollywood-tähti Julia Robertsia ei näkynyt tämän edesmenneen siskopuolen kunniaksi järjestetyssä muistotilaisuudessa.

Pretty womanin ja Erin Brokovichin rooleista parhaiten muistettu näyttelijätähti ei ilmestynyt kaksi viikkoa sitten menehtyneen siskopuolensa, Nancy Motesin, kunniaksi järjestettyyn muistojuhlaan.

Eilen Kalifornian Santa Monicassa sijaitsevassa kappelissa järjestettyyn muistotilaisuuteen saapui runsaasti Motesin ystäviä ja kollegoita. Robertsia ja sisarpuolten yhteistä äitiä ei kappelissa kuitenkaan näkynyt.

Motes löydettiin helmikuussa kuolleena Los Angelesin kodistaan. 37-vuotiaana menehtyneen naisen kuolinsyynä on pidetty huumeiden tai lääkkeiden yliannostusta, sillä kuolinpaikalta löytyi runsaasti reseptilääkkeitä.

Sisarpuolten välit olivat viime vuosina tiettävästi viileät ja etäiset. Glee-televisiosarjan tuotantoassistenttina työskennellyt Motes kirjoitti kuuluisasta siskostaan negatiivissävyisiä kirjoituksia Twitter-tilinsä välityksellä, ja syytti perhettään hänen hylkäämisestään.

Roberts peruutti useita julkisia esiintymisiä tragedian vuoksi, mutta saapui kuitenkin viime sunnuntaina pidettyyn Oscar-gaalaan, jossa oli ehdolla Paras naissivuosa -Oscarista elokuvasta Perhe - August: Osage County.

Lähde: Daily Mail

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat