Jules Bianchin tilasta rohkaisevia uutisia

Japanin GP:ssä lokakuun alussa vakavasti loukkaantuneen Marussia-kuskin Jules Bianchin tilasta saatiin keskiviikkona rohkaisevia uutisia.

25-vuotiaan ranskalaiskuskin vanhemmat julkaisivat keskiviikkona tiedotteen, jossa kerrottiin Bianchin tilan parantuneen. Hänet on myös siirretty kotimaahan Ranskaan hoitoon. 

- Jules ei ole enää keinotekoisessa koomassa, johon hänet vaivutettiin pian onnettomuuden jälkeen. Hän on silti tajuton. Hän hengittää ilman apua ja hänen elintoimintonsa ovat vakaat, mutta hänen tilansa luokitellaan edelleen kriittiseksi. Hänen hoitonsa etenee nyt uuteen vaiheeseen parantuneen aivotoiminnan ansiosta, tiedotteessa kerrottiin.

- Julesin neurologinen tila pysyy vakaana. Vaikka tilanne on edelleen vakava, Julesin tila mahdollisti hänen siirtämisensä kotimaahan Ranskaan. Ilmoitammekin helpottuneina, että hänet siirrettiin lentokoneella viime yönä Japanin Yokkaichista Nizzaan.

- Olemme kiitollisia siitä, että Julesin hoidon seuraava vaihe voidaan aloittaa lähellä kotia, jossa hänen tukenaan voi olla suurempi joukko perheenjäseniä ja ystäviä. Olemme velkaa valtavan kiitoksen Japanissa Julesia hoitaneille lääkäreille ja muulle henkilökunnalle.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja