Jukurit saa kärkipakkinsa takaisin, Ässillä edelleen poissaolijoita

SM-liigassa pelataan tiistai-iltana vain yksi ottelu, kun Jukurit pyrkii palaamaan voittojen tielle Porin Ässiä vastaan Mikkelissä.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa SM-liigan lauantain kierrokselta.

Jukurien tuloksellisesti hieno alkukausi on alkanut kääntyä laskuun, sillä mikkeliläisryhmä on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden ja on sarjassa sijalla 11.

Jukurit pelasi edellisen kerran viime viikon keskiviikkona, kun se taipui Ilveksen käsittelyssä 0-1-lukemin.

Lähes viikon harjoittelujakso onkin tullut varmasti tarpeeseen ja odotettavissa onkin, että kaukalossa nähdään pelillisesti kehittynyt joukkue.

Jukurien viisikkopelaaminen on kantanut kohtalaisen pitkälle, sillä sitkeä ja tiivis viisikkopuolustaminen on ollut mikkeliläisten kivijalka. Myös erikoistilannepelaaminen on ollut hyvällä tasolla.

Jukurien mahdollisena kehityskohteena onkin ollut kiekollinen pelaaminen ja sitä kautta hyökkäyspelaaminen. Jukurit on nimittäin tehnyt toiseksi vähiten maaleja sarjassa.

Jukureilta puuttuu illan ottelun kokoonpanosta edelleen Mika Partanen sekä uutena miehenä Janne Ritamäki. Aleksi Salonen on puolestaan kärsinyt pelikieltonsa ja palaa kokoonpanoon.

Ässien alkukausi on ollut yksi valtakunnan puhutuimmista ilmiöistä. Ässät ei ole vieläkään voittanut kertaakaan varsinaisella peliajalla ja se onkin edelleen sarjajumbona.

Ässät tulee kuitenkin voittomaalikilpailuvoitto taskussaan, sillä se voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen Rauman Lukon viime viikon lauantaina Satakunnan derbyssä.

Ässien pelaamisessa on alkukaudesta sakannut käytännössä kaikki, aina viisikkopelaamisesta erikoistilannepelaamiseen saakka. Nähtäväksi jää vapauttiko Lukko-voitto henkisiä lukkoja.

Ässien kokoonpanosta puuttuvat Tommi Taimi, Aleksi Rekonen sekä Peter Tiivola. Lauri Tukonen sen sijaan palaa kokoonpanoon.

Lue myös:

    Uusimmat