Mainos

Jukka Salminen erosi hallituksista

Done Solutionsin hallituksen puheenjohtaja Jukka Salminen on eronnut yhtiön hallituksesta. Salmisen mukaan eron syy on hänen persoonaansa viime aikoina kohdistunut julkisuus, mikä on hänen mielestään vaikuttanut Donen maineeseen kielteisesti.

Salminen on eronnut samasta syystä myös Reach-U Holdingin hallituksen puheenjohtajuudesta ja hallituksen jäsenyydestä. Kyseisen yhtiön ainoa liiketoiminta oli omistaa Reach-U Solutions -yhtiö, joka haki maanantaina konkurssia.

Salmisen tilalle Donen hallitus nimitti keskuudestaan puheenjohtajaksi Raimo Luoman, 43. Asianajaja Luoma toimii myös Asianajotoimisto Krogerus & Pirilän hallituksen puheenjohtajana. Hallituksessa jatkavat Jyri Merivirta ja Jaakko Asanti.

Done Solutions ja molemmat Reach-U -yhtiöt ovat lähtöisin vanhasta Done-yhtiöstä. Viime vuonna tehdyt yritysjärjestelyt aiheuttivat moitteita Rahoitustarkastukselta monimutkaisuutensa vuoksi. Salminen oli vanhan Donen toimitusjohtaja. Done ja Reach-U Holding ovat pörssiyhtiöitä. Pörssi keskeytti Reach-U:n osakkeen noteerauksen konkurssiuutisen tultua julki.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.