Jukka Poika avoimena: Olen onnekas kaveri

Jukka Poika paljastaa Blockfest TV:n haastattelussa, mistä hänen keikoillaankin välittyvä onnellisuus johtuu.

Blockfest TV:n uusimmassa jaksossa tavataan megasuosioon noussut reggae-artisti Jukka Poika. Uransa jo 1990-luvun loppupuolella aloittaneen artistin varsinainen läpimurto tapahtui vasta reilut kymmenen vuotta myöhemmin Kylmästä lämpimään -levyn myötä. Jukka Poika kuitenkin kiistää, että pitkä ura alkaisi jo painaa.

– Kyllähän kokemus auttaa alalla kuin alalla. Asiat alkavat sujua toisaalta miellyttävästi rutiinilla, mutta pystyy myös mukavan luovasti käyttämään erilaisia mahdollisuuksia, mitä tässä on kertynyt vuosien mittaan, hän avaa.

Muun maussa Soul Captain Band ja Kapteeni Ä-ni kokoonpanoihin vuosien varrella kuulunut muusikkomies tunnustaa, että reggae-musiikkiin liittyvät stereotypiat eivät kaikki ole ihan täyttä huuhaata.

– Hmmm. Stereotypiat yleensä lähtevät oikeista kokemuksista, mutta sitten taas älykäs ihminen tietää, että poikkeamia on jatkuvasti. Kyllähän reggaeen liittyy puna-kelta-vihreät, pajauttelu ja ehkä sellainen lenseämpi, leppoisampi elämäntyyli kaiken kaikkiaan, hän miettii.

Kaikki, jotka ovat nähneet Jukka Pojan livenä, tietävät, mistä leppoisemmassa elämäntyylissä on kyse. Mutta voiko onnellisuuden jakaminen olla uuvuttavaa? Entä minkälaisissa tilanteissa Jukka Pojankin hymy saattaa hyytyä? Lue lisää ja katso videohaastattelu: Jukka Poika avoimena: Olen onnekas kaveri

BLOCKFEST TV Subin netissä. Uudet jaksot maanantaisin ja perjantaisin: sub.fi/blockfest

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat