Jukka Hildén ja Chachi-rakas muuttivat uuteen kotiin – saavat pian erityisiä vieraita Texasista

Jukka Hildénin vaimo Chachi Hildén saapui tsemppaamaan aviomiestään TTK-yleisöön. 

Jukka Hildén on päässyt hurmaamaan katsojia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Hänen vaimonsa tanssija Chachi Hildén saapui jälleen katsomaan suoraa lähetystä TTK-studiolle. 

Hän kertoi, että viikko on tuntunut pitkälle hampaita tekevän pienokaisen kanssa. Isänpäivää perhe vietti aamulla ennen kuin Jukka lähti valmistautumaan illan lähetystä varten. 

– Herätimme Jukan aamulla lasten kanssa ja luimme hänelle lasten tekemät kortit, söimme yhdessä aamupalaa ja vietimme perheen kesken aikaa. 

Chachi kertoi perheen muuttaneen uuteen kotiin Helsinkiin jonkin aikaa sitten. Ennen Helsinkiin muuttoa perhe asui Ähtärissä. 

– Asuimme ennen tätä väliaikaisessa kodissa, jotka olivat kalustettuja. Nyt pääsemme sisustamaan itse. Meillä on ajatuksena tehdä kodistamme oikein kotoisa.

Chachi saa vanhempansa ensimmäistä kertaa visiitiille Suomeen marraskuun lopussa. 

– Isäni ei ole koskaan lentänyt Yhdysvaltojen ulkopuolelle, joten tämä tulee olemaan todella jännittävää. He lentävät siis Texasista Suomeen. Haluan näyttää heille kahden viikon aikana, millainen maa Suomi on, Chachi suunnittelee. 

Hän kertoo saaneensa jo ystäviä Suomesta. 

– Suomalaisten hiljaisuus ja hillitty olemus ei ole haitannut minua, sillä olen itsekin hieman ujo luonteeltani, hän paljastaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat