Juho Mäkelä siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin

Keskiviikon Skotlanti-maaotteluun valmistautuva hyökkääjä Juho Mäkelä sai yhden huolen pois mielestä, kun seurakuviot loppukaudeksi varmistuivat. Mäkelä allekirjoitti tiistaina neljän kuukauden mittaisen lainasopimuksen Sveitsin pääsarjaseura FC Thunin kanssa.

- Lähden kohti uusia haasteita todella suurella innolla. Olen seurannut Sveitsin liigaa siitä lähtien, kun FC Basel oli Heartsin ohella seuravaihtoehtojani. Olen todella iloinen, että saan nyt mahdollisuuden päästä pelaamaan Sveitsin liigaa.

- Suurin ilonaiheeni on se, että pääsen viimein pelaamaan otteluita, joilla on merkitystä ja saan tuntea itseni taas jalkapalloilijaksi, kertoi Mäkelä, joka on jäänyt Skotlannin Valioliigan Heartsissa vähille peliminuuteille.

Suomalaisseuraa Mäkelä saa Thunin kanssa tammikuussa sopimuksen tehneestä Ari Nymanista. Kevättä kärkimies odottaa innolla.

- Edessä on todella mielenkiintoinen kevät Thunin riveissä. Otteluita on jäljellä 18 ja pääsen vielä kohtaamaan kaikki liigan joukkueet.

Mäkelä siirtyi HJK:n riveistä Heartsiin tammikuussa 2006. Sopimusta skottiseuran kanssa Mäkelällä on jäljellä kesään 2009 saakka.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat