Mainos

Juhlaviikkojen konsertti veti Senaatintorin täyteen

Helsingin juhlaviikkojen järjestämä Ylipormestarin populaarikonsertti keräsi Senaatintorille lauantai-iltana n. 30 000 kuulijaa. Yleisö oli jo etukäteen saanut äänestää, minkälaisia solisti-kappale -yhdistelmiä konsertin ohjelmassa on ja sai nyt kuulla uudenlaisia tulkintoja tutuista melodioista. Uusista sovituksista vastasivat Yrjö Hjelt ja Mauri Sumén. Helsingin kaupunginorkesteria ja UMO Jazz Orchestraa johti kapellimestari Atso Almila. Helsingin ylipormestari Eva-Riitta Siitonen tervehti yleisöä nimikkokonserttinsa aluksi.

Paula Koivuniemi

Senaatintorille kerääntyi arviolta n. 30.000 kuulijaa. Ilta sujui poliisin mukaan erittäin rauhallisesti ja järjestyshäiriöiltä vältyttiin. Konsertin lava- ja muiden rakenteiden pystyttäminen aiheutti muutoksia Senaatintorin alueen liikennejärjestelyihin. Rakenteiden purkaminen alkoi heti konsertin päätyttyä, ja alue on normaalikäytössä maanantain 27.8. kuluessa.

Ylipormestarin populaarikonsertista on huomisesta alkaen nähtävillä kooste konsertin yhteistyökumppanin Elisa Communicationsin verkkosivuilla osoitteessa www.elisa.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.