Mainos

Juhlan jälkeen: Näin elvytät kehon kuntoon!

Venyikö bileilta pitkäksi? Railakkaan illan jälkeen olo voi olla hieman voimaton, kun juhlijan keho kaipaa puhdistusta ja uutta elinvoimaa. Ota avuksi nämä tuotteet.

Chlorella-levä ravitsee, puhdistaa ja virkistää. Chlorella-levä on vahva luonnon antioksidantti, joka pitää solut nuorena ja vahvistaa elimistön immuunipuolustusjärjestelmää.

Chloremax-tabletit sisältävät runsaasti Chlorellaa (Chlorella pyrenoidosa), joka on yksisoluinen viherlevä. Se sisältää erittäin monipuolisesti eri ravintoaineita ja luonnon lehtivihreää, ja tukee maksan toimintaa sekä edistää haitallisten aineiden poistumista kehosta.

Tuote sisältää beetakaroteenia, B1-, B2-, B6-, C-, E- ja K-vitamiineja, sekä nikotiini-, pantoteeni- ja foolihappoa ja klorofylliä. Lisäksi siinä on paljon mineraaleja, hivenaineita ja proteiinia. Vuorokausiannos, 3-5 tablettia, sisältää Chlorellalevää 1070-1780 mg. Tuote sopii juhlien jälkeen käytettäväksi, mutta myös laihduttajille, urheilijoille ja kaikille jotka ovat lisäpuhdin tarpeessa.

Krapulaisen keho kaipaa antioksidantteja

Elimistön hyvinvoinnin ja terveyden suojaksi tarvitaan runsaasti antioksidantteja, ja alkoholin käyttö lisää antioksidanttien tarvetta.

Prevesan-kapselit sisältävät patentoitua ja testattua Prevental-uutetta vihreästä teestä (Camellia sinensis). Vihreä tee -uute sisältää runsaasti kasvifenoleja ja bioflavonoideja, jotka toimivat elimistössä luontaisina antioksidantteina.

Prevesan kasvifenoliuutevalmiste vihreästä teestä on vahva kasviantioksidanttivalmiste, joka vaikuttaa suotuisasti verenkiertoelimistöön, rasva-arvoihin, suolistoon ja silmiin. Vuorokausiannos, kaksi kapselia sisältää 616 mg Prevental-uutetta, mikä vastaa 9,4 g vihreitä teelehtiä. Tuotetta nautitaa 1 kapseli kaksi kertaa päivässä. Pakkauksessa on 60 kapselia. Ravintolisä on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton.
Raikkaana aamuun

Elimistö käyttää haitallisten yhdisteiden hajottamiseen torulahiivasta peräisin olevaa glutationia. Glutamax Fresh Morning Glutationi-vitamiinitabletti helpottaa juhlimisen jälkeistä oloa ja vähentää epämiellyttävää hajua hengityksessä.

Vuorokausiannos, 2 tablettia, sisältää 1250 mg torulahiivautetta, jossa on 100 mg glutationia. Se on kolmen aminohapon muodostama yhdiste. Valmisteessa on muina tehoaineina fermentoidun riisin ja soijapavun uutetta, B-ryhmän vitamiineja sekä C-vitamiinia, joiden tarve lisääntyy runsaan alkoholin käytön seurauksena. Pakkauksessa on 10 tablettia ja tuote on laktoositon, gluteeniton ja makeuttamaton.

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.