Mainos

Juhannusyönä tehdään taikoja

Kyllästyttääkö sinkkuelämä? Jos vielä löydät jostain ruispellon, ja olet valmis kieriskelemään siellä alastomana keskellä juhannusyötä, saatat kuulua niiden onnellisten joukkoon, jotka ensi vuoden aikana kohtaavat tulevan kumppaninsa.

Helmi keräsi talteen juhannuksen tehokkaimmat lemmentaiat, joukossa sellaisiakin, jotka vähän urbaanimpi tai ujompikin tyttö uskaltaa toteuttaa.

Kastepisaroiden kerääminen

Kaikkein tehokkain tapa herättää haluamansa miehen huomio on kieriskellä alastomana hänen ruispellossaan. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole, että hän huomaa Sinut sieltä pellosta, älä siis pidä turhaa meteliä. Taian salaisuus piilee ihosi keräämissä yökasteen pisaroissa - ne nostattavat lemmenjanon myös pellon omistajan huulille - ja vain Sinun ihosi pystyy tuon janon kastepisaroillaan sammuttamaan. Ruispellon puutteessa kannattaa kokeilla mitä tahansa kasteista nurmikenttää - golfseurojen mailta saattaisi osakkeenomistajien joukosta löytyä varakkaitakin poikamiehiä...

Jos et kehtaa tai uskalla lähteä alastomana peltoon pyörimään, kerää kastepisarat nenäliinaan ja pyyhi sillä kasvosi. Jos et haluamaasi poikaa valloitakaan, vältyt tarujen mukaan turhilta kesakoilta ja kaikilta muiltakin ihosairauksilta koko tulevan vuoden.

Kukkakimppuja tyynyn alla

Juhannusyönä katselluilla unilla on aivan erityinen merkitys. Varsinkin jos osaa laittaa oikeanlaisia asioita tyynynsä alle. Lemmenkipeä neitonen kerää seitsemän erilaista kukkaa ainakin kolmelta eri niityltä, ja näkee unessaan tulevan sulhasensa. Varmemmaksi vakuudeksi kukkia kannattaa sittenkin kerätä 13 erilaista, ja jos niistä sitoo seppeleen yhdeksän heinän avulla, on tulos jo lähestulkoon aivan varma.

Jos ei paksu pielus haittaa, voi tyynynsä alle työntää kokonaisen saunavihdan, mutta siinä ei silloin saa olla mitään sidettä. Jos tunnistaa Maariankämmekän, pääsee vähän helpommalla, kun yksi ainoa sellainen ajaa saman asian kuin kaikki kimput. Ja laiskemman sutjakka kumppanin etsijä tyytyy kääntämään vasemman jalan sukkansa nurin juhannusyönä ja antaa toisten pärskiä heinänuhaansa seuraavana päivänä.

Alastomana onneen

Kuka lie keksinyt kaikki juhannustaiat, kun niin monessa niistä koetetaan saada nuoret tytöt kelteisilleen kukkaniityille? Ilkosillaan pitäisi lähteä ruispellon ohella kiertämään myös saunaa. Jos sen kolmeen kertaan juhannusyönä Eevan asussa kiertää ja sitten kurkistaa luukusta sisään, saattaa törmätä tulevan sulhasen haamuun. Haamulle pitää sitten olla jotain käteen annettavaa, ettei kävisi köpelösti. Vaikkapa sitten ne niityiltä kerätyt kukkaset - eihän niitä sitten enää tarvitse, jos haamut on jo kätelty.

Kolme kertaa kaivon ympäri alastomana juhannusyönä toimii saunan tavoin, samoin pohjoiseen virtaava lähde. Kaivoon tai lähteeseen kurkistaessaan näkee sitten sulhasensa kuvajaisen väreilevän veden pinnassa. Kannattaa olla kyllä tarkkana tässä vaiheessa - yksi jos toinenkin mies olisi innokas näkemään alastomia kaivoon kurkkijoita juhannusyössä. Jos siis vedenpintaan piirteitä ilmestyy, kannattaa katsahtaa olkansa taakse - siellä ei ehkä olekaan pelkkiä haamuja.

Sulokylpyjä saunan lauteilla

Tässä vaiheessa alkaa alastomalla taikojen tekijällä ollakin niin kylmä, että lämmin löyly suvisaunan lauteilla maistuu makealle. Varsinkin kun oikeiden taikojen avulla sielläkin voi varmistaa tulevan vuoden flaxia.

Hunajaa ja kukan terälehtiä vain kylpyveteen ja pari lemmekästä loitsua perään, niin jo on olemus miehiä miellyttävä! Vihtomiseen kun vielä käyttää tuoreita juhannuskoivuja ja niitä erisorttisia kukkia, virkistyvät keho ja mieli jo niin paljon, ettei enempiä taikoja - miehistä nyt puhumattakaan - oikeastaan enää tarvitakaan.

AVA

Lähde: Kustaa Vilkuna, Vuotuinen ajantieto (Otava)

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.