Mainos

Juhannusta vietettiin vilkkaasti

Juhannuksen vietto on sujunut suhteellisen rauhallisesti. Vaikka poliisia ovat työllistäneet lukuisat rattijuopumustapaukset ja pahoinpitelyt, vakavia onnettomuuksia on tapahtunut toistaiseksi melko vähän. Iltaan mennessä poliisin tietoon oli tullut neljä hukkumisonnettomuutta. Määrä saattaa vielä kasvaa, sillä Ahvenanmaan saaristossa löytyi aamuyöllä käynnissä ollut tyhjä vene. Etsinnät ovat olleet tähän mennessä tuloksettomia.

Poliisia ja palokuntia ovat työllistäneet pääasiassa ulosajot, rattijuopumukset ja kokonpoltosta levinneet maastopalot. Palot ovat kuitenkin juhannuspäivänä olleet pieniä. Ainoa vakava palo tapahtui Myllykoskella, jossa keski-ikäinen mies menehtyi pienkerrostalon palossa eilen aamupäivällä. Mäntsälän sahalla aattoyönä riehunut tulipalo tuhosi purusiilon ja vanhan saharakennuksen.

Juhannusyönä tulipalo aiheutti lisäksi räjähdysvaaran Oulun Toppilan kaupunginosassa. Yläkerrastaan syttyneen talon alakerrassa oli suuri nestekaasupullo auki. Tätäkin paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.
(MTV3-STT)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.