Mainos

Juhannusruuhkat alkaneet

Juhannuksen menoliikenne on vilkasta Suomen pääteillä.

Juhannuksen menoliikenne on ollut vilkasta alkuillasta. Liikenne on Etelä-Suomessa paikoin jonoutunut, Tiehallinnosta kerrotaan.

Autoja on liikenteessä ainakin viidennes normaalia viikonloppua enemmän. Tiehallinto arvioi, että osa autoilijoista on siirtänyt lähtöään aiottua myöhemmäksi. Liikennemäärien odotetaankin kasvavan edelleen lähituntien aikana.

Liikenne on vilkasta valtatie 4:llä. Jonoja on muodostunut Lahden kohdalle, mutta muulla tieosalla liikenne sujuu vielä kohtalaisesti.

Tie 24 Vanhalle Lahdentielle (tie 140) on ruuhkautunut, suositeltava ajoreitti on nelostien kautta Heinolaan.

Tie 9 Tampereelta Oriveden suuntaan on tien 12 risteyksessä Alasjärven kohdalla pahoin ruuhkautunut. Liikenne etenee pysähdellen.

Tie 8:lla Raision kohdalla Raumalle päin mentäessä liikenne pysähtelee ajoittain.

Muilla eteläisillä pääteillä liikenne on viideltä iltapäivällä edelleen sujuvaa. Sadekuurot haittaavat kuitenkin jonkin verran menoa.

Tiehallinnon mukaan suurimpia ruuhkia odotetaan päivän mittaan seuraaville tieosuuksille:

Valtatie 3:lla Tampereen ohikulkutiellä Lakalaivasta Ylöjärvelle ruuhkaa odotetaan etenkin kello 14-19. Valtatie 6:lla liikenne hidastelee kello 14:n ja 20:n välillä Koskenkylästä Kouvolaan. Tie 25:llä Lohjan kohdalla ruuhkia on odotettavissa 16-20. Tiellä 51 ruuhkia on odotettavissa Espoonlahden ja Kirkkonummen välillä klo 16-20. Saaristotiellä 180 Nauvon ja Korppoon lautoille joutuu odottamaan lähes kaksi tuntia kello 16:n ja 20:n välillä, arvioidaan Tiehallinnosta.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 24.06.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.