Mainos

Juhannusmuistio

Kaupat ovat juhannusaattona perjantaina auki kello 8-13. Lauantain ne ovat kiinni, mutta sunnuntaina ne ovat jälleen auki kello 12-21. Kioskit, huoltoasemat ja haja-asutusalueiden kaupat päättävät aukioloajoistaan itse ja saavat halutessaan olla auki myös juhannuksena.

Alkon myymälät ovat tänään auki iltakahdeksaan ja huomenna kello 9-13.

Pankkikonttorit ovat tänään avoinna normaalisti ja juhannuksena kiinni.

Suurimmat postikonttorit ovat avoinna tänään kello 18:aan. Helsingin pääposti palvelee juhannusaattona klo 12:een asti ja sunnuntaina kello 10-18.

Pankit ovat tänään auki normaalisti, mutta seuraavan kerran ne aukeavat vasta maanantaina.

Junissa ja busseissa poikkeuksia

VR:n lähiliikenteessä ajetaan tänään arkiaikataulujen mukaan. Aattona on lauantailiikenne sekä lauantaina ja sunnuntaina sunnuntailiikenne.

VR:n kaukoliikenteessä ajetaan tänään perjantain aikataulujen mukaan. Aattona on lauantailiikenne, mutta osa junista on peruttu. Juhannuspäivänä on sunnuntailiikenne, mutta myös tuolloin useita vuoroja jää ajamatta.

Onnettomuuspaikan raivaus Toijalassa hankaloittaa junaliikennettä vielä ainakin tänään. Pääradan junaliikenteessä palataan aikataulun mukaisiin junavuoroihin tänään iltakahdeksan jälkeen.

Linja-autoliikenteessä on tänään normaali arkiliikenne. Lisäksi ajetaan osa perjantain lisävuoroista.

Juhannusaattona linja-autot kulkevat lauantailiikenteen aikataulujen mukaan siten, että kello 14.00 jälkeen lähtevää liikennettä on rajoitetusti.

Juhannuspäivänä kaukoliikenteen linja-autovuoroja ajetaan rajoitetusti. Sunnuntaina kaukoliikenne palaa normaaliin liikenteeseen ja ajaa sunnuntain aikataulujen mukaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.