Mainos

Juhannusliikenteessä kuollut neljä

Juhannuksen tieliikenne on vaatinut neljä kuolonuhria. Yksi henkilö kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti ulosajossa Joutsassa varhain aamulla. Henkilöautoa kuljettanut 38-vuotias helsinkiläismies kuoli heti. Kyydissä oli viisi paikallista 13-17-vuotiasta nuorta, joista kolme sai eriasteisia vammoja ja yhden tila on vakava.

Juhannusaaton iltana 28-vuotias vihtiläinen mies sai surmansa ulosajossa Espoossa Turun väylällä. Vuonna 1981 syntynyt helsinkiläinen mies kuoli juhannuspäivän vastaisena yönä ulosajossa Ähtärissä. Juhannuspäivänä aamuyöllä noin 20-vuotias pääkaupunkiseutulainen mies kuoli ulosajossa Valkealassa kantatie 46:lla.

Myös tulipaloissa kuollut neljä

Väkivaltaisesti on kuollut kolme henkilöä. Vuonna 1976 syntynyt pirkkalalainen mies surmattiin yksityisasunnossa myöhään aattoiltana.Teosta on otettu kiinni kaksi henkilöä. Aattona kaksi henkilöä kuoli Vähässäkyrössä, kun mies ampui avovaimonsa ja itsensä.

Tulipaloissa on menehtynyt neljä ihmistä. Tulipalot tapahtuivat Riihimäellä, Kestilässä, Ranualla ja Janakkalassa. Palokuntia ovat työllistäneet myös saunapalot ja juhannuskokoista levinneet maastopalot.

Vakavia onnettomuuksia lukuun ottamatta pyhät ovat sujuneet koko maassa rauhallisesti. Joissakin hätäkeskuksissa luonnehdittiin, että juhannus on ollut jopa normaalia viikonloppua hiljaisempi. Poliisia ovat työllistäneet rattijuopot, tappelut ja kotikäynnit.

Paluuliikenteen ruuhkapaikat tutut

Juhannuksen paluuliikenne on vilkastunut iltaa kohti. Liikennettä oli kello viiden aikaan kaikilla Helsinkiin johtavilla teillä enemmän kuin ennakoitiin, kerrotiin liikkuvan poliisin päivystyksestä.

Ruuhkia on syntynyt etukäteen ennakoiduille tieosuuksille. Valtatiellä neljä Lahden ja Heinolan välillä ruuhkaa alkoi syntyä jo yhden jälkeen iltapäivällä. Jono on liikkunut alhaisimmillaan neljääkymppiä, mutta seisovaa jonoa tieosuudelle ei ole liikkuvan poliisin päivystyksen mukaan muodostunut.

Myös valtatie kuudella autojonot ovat olleet lähes yhtenäisiä ja Kouvolan ja Koskenkylän välillä on ollut ruuhkaa. Myös Kirkkonummella kantatiellä 51 liikenne on ollut vilkasta.

Ajokeli on ollut hyvä, ja paluuliikenteessä on vältytty vakavilta onnettomuuksilta.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 22.06.2003).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.