Mainos

Juhannusaaton liikenne sujuvaa

Vaikka Nelos- ja Viitostiellä kertyi jonoja, liikenne on sujunut tavallista jouhevammin ja suurilta onnettomuuksilta on vältytty.

Liikenne oli tänään jopa hiljaisempaa kuin normaalina kesäperjantaina. Ruuhkaisinta oli Nelos- ja Viitostiellä puolen päivän aikaan.

Nelostiellä Renkomäen kohdalla liikkui enimmillään 2800 ajoneuvoa tunnissa. Siellä ajonopeus ei kuitenkaan laskenut, kun taas Viitostiellä Kuortissa jouduttiin välillä hidastamaan 70 kilometriin tunnissa.

Kuolonuhreja liikenne ei tänään vaatinut. Eilen surmansa sai kaksi autoilijaa.

Liikenne pääteillä hiljeni pikkuhiljaa kello kahdesta eteenpäin. Juhannustapahtumien ympäristössä saattaa olla ruuhkia illallakin.

Vesiä valvovat sekä poliisi että pelastajat

Myös vesillä on toistaiseksi liikuttu rauhallisesti. Toistaiseksi meripelastusviranomaiset ovat lähinnä pelastaneet veneilijöitä teknisiltä ongelmilta. Myös muutamia pieniä karilleajoja on sattunut.

Rannikolla ja sisävesillä partioi lähes 140 pelastusalusta valmiina auttamaan merihätään joutuneita. Osa pelastajista on Meripelastusseuran vapaaehtoisia.

Poliisi valvoo ympäri vuorokauden venekuskien raittiutta ja pelastusliivien käyttöä. Joitakin veneilijöitä on jouduttu huomauttamaan ylinopeudesta. Venepoliisi uskoo vesiliikenteen vilkastuvan illan mittaan, kun kokkoja aletaan sytytellä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.