Mainos

Juhannuksena menehtynyt jo yksitoista

Vesillä on hukkunut tänä juhannuksena jo kahdeksan ihmistä.

Hollolalainen 20-vuotias mies hukkui juhannusaattona Kankarisveteen Jämsänkoskella. Nuorukainen kuului seurueeseen, joka oli viettämässä juhannusta Rasuan leirintäalueella. Mies jäi yksin uimaan muiden mennessä takaisin saunaan. Kun miehestä ei tämän jälkeen kuulunut mitään, hälytti muu seurue paikalle palokunnan. Sukeltaja löysi miehen hukkuneena noin 20 metrin päästä rannasta.

Reisjärvinen 54-vuotias mies hukkui myöhään juhannusaattona Reisjärven Pitkäjärveen. Mies kuului seurueeseen, joka oli viettämässä juhannusta Reisjärven Lokkiperällä. Muu seurue löysi yksin uimaan jääneen miehen kellumasta kahlaussyvyydestä kasvot alaspäin. Elvytysyrityksistä huolimatta miestä ei enää saatu virkoamaan. Poliisi epäilee kuolinsyyksi sairaskohtausta.

Oululainen 33-vuotias mies hukkui kalastusmatkalla Ranuan Simojärveen. Hän oli lähtenyt kalaan torstaina. Etsinnät alkoivat sen jälkeen, kun miehen vene havaittiin kumollaan ajelehtimasta varhain juhannusaatto-aamuna. Veneilyliiveissä ollut mies löydettiin juhannusaatton aamupäivällä läheltä veneen löytöpaikkaa. Veneen potkurin ympärille oli kietoutunut siimaa ja onkivapa.

Torstaina veneestä pudonnut espoolainen mies löytyi kuolleena Mikkelin maalaiskunnassa sijaitsevasta Saarijärvestä juhannuspäivänä.

Vuonna 1980 syntynyt nuori mies hukkui juhannusaattoiltana Takajärven uimarannalla Kemissä. Poika oli rannalla juhlimassa muiden nuorten kanssa. Alkoholilla oli osuutta onnettomuuteen.

Kaksivuotiaat kaksospojat hukkuivat aattoaamuna Nurmeksessa.

Savonlinnassa hukkui keski-ikäinen veneilemässä ollut mies aaton vastaisena yönä.

Juhannusliikenne on vaatinut kolme kuolonuhria

Varkautelainen mies kuoli auton suistuttua ojaan Pieksämäen maalaiskunnassa puoliltaöin juhannusaattona. Kaksi ihmistä loukkkaantui vakavasti onnettomuudessa.

Noin 30-vuotiaat miehet ajoivat Jäppilästä kohti Pieksämäkeä. Auton vauhti oli ilmeisesti liian kova, sillä se ajautui vasemmalle kaartavassa mutkassa väärälle puolelle tietä. Sen jälkeen auto työntyi sivuttain tietä pitkin noin sata metriä, putosi ojaan ja hyppäsi sieltä takaisin tielle. Kaikki kolme kyydissä ollutta lensivät ulos autosta. Loukkaantuneet kuljetettiin ensin Pieksämäen aluesairaalaan ja sen jälkeen Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuutta.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Lopella kuoli vuonna 1947 syntynyt mieshenkilö rajussa ulosajossa.

Moottoripyöräilijä menehtyi liikenneonnettomuudessa Varkauden taajamassa torstai-iltana ennen yhdeksää. Varkautelainen 17-vuotias moottoripyöräilijä kaatui oikealle puolelle ja liukui edessä ajavan henkilöauton takaosan alle, kun auto oli kääntymässä vasemmalle. Mies kuljetettiin pelastushelikopterilla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan, missä hän menehtyi yöllä vammoihinsa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.